Hannah Viller Møller fortsætter sejrsrækken i både single og double. Holger Vitus Nødskov Rune og Christian Lerby er i semifinale i double

Både 14-årige Holger Vitus Nødskov Rune og 16-årige hollandske Christian Lerby var på sejrskurs i kvartfinalerne ved Grade 3 turneringen Brooklyn Union Axnosis ITF i Pretoria, hvor de begge indledte med at vinde 1. sæt mod svære modstandere.

Holger, der er seedet 4, mødte 5. seedede Gerhardt Marius Becker (RSA), der fik vendt slagets gang og sikrede sejren  med cifrene 3-6, 6-4, 6-2.
Christian mødte 7. seedede Mate Voros (HUN), som efter tiebreak afgørelse i 3. sæt vandt 6-3, 4-6, 7-6(4).

Begge kampe betegnes som velspillede og svære opgør, hvor muligheden for sejr dog var indenfor rækkevidde.

Til gengæld er Holger og Christian videre til semifinalen i double, idet de i kvartfinalen vandt 6-4, 6-4 over Kade Samuel Mindry/Victor Putter (RSA).
I semifinalen møder de ligesom i de 2 første kampe et sydafrikansk par, 1. seedede Leyton Cronje og Christiaan Worst.

Holger Vitus Nødskov Rune, Christian Lerby
Foto: Aneke Rune – Holger Vitus Nødskov Rune og Christian Lerby

Hos pigerne mødte 1. seedede Hannah Viller Møller den 1 år yngre 15-årige 6. seedede Mega Basson (RSA), og i modsætning til Holger og Christian tabte Hannah 1. sæt, men da hun derefter vandt de to næste, er Hannah med cifrene 2-6, 6-4, 6-3 videre til semifinalen, hvor hun fredag møder 3. seedede Joanne Zuger (SUI).

Hannah er også i semifinalen i double sammen med Fanni Gecsek (HUN) efter sejr i kvartfinalen over Gabriella Broadfoot og Maretha Burger (RSA) 6-1, 2-6, [10-5].

Forrige artikelDagens kampe fredag 2. marts: 34-årige Malek Jaziri vandt wildcards mødet i Dubai
Næste artikelITF Junior Porte Alegro: Clara Tauson flyvende fra start i Grade A turnering
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.