August Holmgren fortsætter sin imponerende sejrsrække med stor-sejr over 1. seedede Italiener

I sidste uge blev August Holmgren som tidligere omtalt slået ud i 1/8-finalen i en Italiensk Grade 2 turnering af 1. seedede no. 25 Louis Wessels (GER) efter  en jævnbyrdig kamp, som Tyskeren vandt 6-3, 4-6, 6-4.

I denne uge nåede August en runde videre ved Grade 2 turneringen 24 Int. Tournament U18 Cittá di Prato, inden han for 2. uge i træk risikerede at blive slået ud af turneringens 1. seedede, som er no. 42 Liam Caruana (USA), og hvis resultatet af kampen afspejlede seedningen, ville semifinalerne i turneringen blive et opgør mellem turneringens 4 øverst-seedede, idet 2. seedede (52) Lev Kazakov (RUS) i den ene semifinale møder 4. seedede (57) Corrado Summaria (ITA), der begge gik videre fra kvartfinalerne.

Det samme gjorde 3. seedede (54) Tung-lin Wu (TPE), der vandt sikkert over (545) Marco Miceli (ITA) 6-0, 6-3, og dermed var han klar til et eventuelt møde mod 1. seedede, men det slipper han for, da Liam Caruana ikke kunne leve op til sin seedning.

Hvorvidt Tung-Lin Wu er lettet over, at han slipper for at møde den 1. seedede, skal være usagt, men som turneringen har udviklet sig for August Holmgren, bliver han næppe nogen nem modstander for Wu, idet danskeren vandt i kvartfinalen med de knusende cifre 6-2, 6-1.
Tennisavisen har endnu ikke modtaget Augusts egne betragtninger eller reflektioner efter kampen, men et forsigtigt gæt må være, at alle de ting, som August og hans coach ved Jarkko Nieminen Tennis Academy (JNTA) har fokuseret på er gået op i en højere enhed, så der også kan være grund til optimisme før de afgørende kampe om turneringens trofæ.

Forrige artikelITF Junior Casablanca: Grundtvig slutter drømme-turnering i kvartfinalen
Næste artikelI Musters fodspor
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.