August Holmgren er for 2. uge i træk i finalen i både single og double i Mauritius. Denne gang med dansk makker August G.S. Møller. Olivia Gram tabte i semifinalen i double

August Holmgren tog et gevaldigt spring frem på ITFs junior-rangliste efter sidste uges sejr i både single og double i Grade 4 turneringen ITF U18 Petit Camp Open, hvor han tog et spring på 71 pladser, så han nu er no. 246 med 180 point.

Både single og double tæller til ranglisten, hvor August har udsigt til endnu et avanchement, idet han igen i denne uge er i finalen i både single og double ved turneringen ITF U18 Mauritius Open, hvor der ganske vist er lidt færre point at tjene, da turneringen i denne uge er i Grade 5 kategorien, hvor pointene er en smule mindre.

August er også i denne uge seedet 1 i single, og han vandt i semifinalen – hvor billedet herunder stammer fra – en solid sejr over 3. seedede (439) Ye Cong Mo (CHN) 6-3, 6-3, og dermed er August klar til endnu en finale, hvor han møder 2. seedede (383) Hua-Chen Yu (TPE) der i den anden semifinale vandt over (1749) Yu-Hsiang Su (TPE) 6-1, 6-2.

Dave Bandelin fra EuroElite har denne beskrivelse af kampen mellem de 2 “krigere” (warriors)

Foto: Euroelite
Foto: Euroelite

I doublen blev det ligeledes til en dansk plads i finalen, idet August Holmgren og August G.S. Møller en time senere vandt overbevisende i semifinalen i double over Aaron Marks (RSA)/Yu-Hsiang Su (TPE) 6-4, 6-4.
Billedet øverst viser de 2 gange August efter en af kampens dueller.

I finalen møder det danske par 4. seedede Ali Mooraj (PAK)/Tim Long Hugo Wong (HKG), der vandt over Chieh Cheng Yu/Hua-Chen Yu (TPE) 6-1, 6-4

Sejrene i double betyder desuden, at Møller for første gang optjener ITF rangliste-point, da double også tæller til ranglisten – med 25 procent.

Holmgren er årgang 1998, og han vil være meget tæt på at komme i top 200, og han vil med stor sandsynlighed være i top 100, når årgang 1997 med bl.a. Benjamin Hannestad, Johannes Ingildsen og Christian Sigsgaard bliver seniorer og forlader junior-ranglisten, og dermed kan han næsten skimte muligheden for at deltage ved næste års første Grand Slam turnering i Australien.

Herunder et billede med 2 gange August sammen med kammerater fra EuroElite holdet.

August Holmgren, August G.S. Møller
Foto: Euroelite

Olivia Gram deltog som tidligere nævnt også ved turneringen i Mauritius, og efter 2 sejre sammen med Kirsten Higgs (RSA), tabte parret 2-6, 2-6 i semifinalen til 1. seedede Alvina Lai (HKG)/Julia Vulpio (DOM).

Med 2 gange 1/8-finale i single samt en kvartfinale og semifinale i double, har det resultat-mæssigt været et par gode uger, hvis du “spørger Olivia” – må man formode 🙂

Tennisspilleren Olivia Gram
Foto: Sportsfotograf.com.
Forrige artikelTE Birkerød: Camilla Flintholm Jensen og Emil Okkels Jensen er videre
Næste artikelUS Open: Caroline tabte hedeslaget
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.