Danske juniorer på drømmetur i Østen

Som omtalt under Dansk junior kvartet til Malaysia og Thailand deltager 4 danske drenge i en række turneringer i Østen, og i går kunne Tennisavisen under ITF Malaysia: Alle danskere godt fra start med sejr i hovedturnering berette om lutter sejre fra starten af den første turnering, som er  ITF Juniors International Championship 2014 i Ipoh.

Dave Bandelin, der er ledsager og coach, har organiseret turen for de 4 danske drenge og 4 svenske piger.
Ugen før turneringen i Ipoh blev tilbragt i Vietnam, så juniorerne kunne akklimatisere sig til de tropiske forhold med over 30 graders varme og meget høj luftfugtighed.
Her fik drengene mulighed for at træne med de lokale Vietnamesiske drenge, som også deltager i Ipoh.

Philip Hjorths mor, Paulette Morena Hjorth, har uden tvivl et godt kendskab til de tennismæssige forhold i Østen, da hun tidligere har repræsenteret Hong Kong som både spiller og coach.

Patrick Kristensen og Tobias Lentz var begge som tidligere nævnt gået videre fra 1. runde (R64) med overbevisende sejre.
I 2. runde mødte de væsentlig hårdere modstand, da de mødte seedede modstandere, og de måtte begge forlade turneringen efter 2 kampe.
Patrick, der er no. 1410 på ranglisten, tabte til 7. seedede no. 326 Tiago Cacao (POR) 1-6, 2-6
Tobias er er no. 2232, og han tabte til 4. seedede no. 295 Saido’lo Saidkarimov (UZB) 3-6, 0-6

August Holmgren, der er no. 746 og seedet 11, var oversidder i 1. runde, og han mødte i sin første kamp Sheikh Ameer Abdullah Shikh Ahmad Alias (MAS), som blev besejret 6-1, 7-6(3).
Dermed er August og Philip, der også var oversidder i 1. runde og vandt sin første kamp, begge klar til 1/8-finalerne torsdag.
August spiller kl. 0300cet mod 6. seedede no. 325 Okkie Kellerman (RSA).
Philip spiller kl. 0600cet mod 3. seedede no. 284 Cing-Yang Meng (TPE)

August og Tobias spiller 1/4-finale i double torsdag kl. 0600cet mod 1. seedede Francois Kellerman/Okkie Kellerman (RSA).

Alle resultater kan ses på ovenstående link til turneringen. Desuden bliver resultaterne for de danske drenge samt de svenske piger opdateret i dette private Tennisforum.

Forrige artikelATP Shanghai: Blindtarmsbetændelse kan ikke bremse Nadal
Næste artikelITF Hong Kong: Emilie Francati videre til kvartfinale torsdag
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.