Det er ikke kun Emilie Francati der tager til Østen efter tennis succes. En kvartet af de mest talentfulde danske drenge juniorer tager på turné i Malaysia og Thailand. Det drejer sig om August Holmgren, Philip Hjorth (billedet), Patrick Kristensen og Tobias Lentz.

Kvartetten starter i en grade 4 ITF juniorturnering i Maysia, ITF Juniors International Tennis Championships 2014 IPOH, hvor alle 4 er direkte inde i hovedturneringen.

Herefter går turen til endnu en ITF grade 4 junior turnering i Malaysia, 24th Sarawak Chief minister’s Cup (II) ITF Junior Tennis Championships, som er en grade 3 ITF juinor turnering. Her ser det også ud til at alle danskerne er direkte inde i hovedturneringen.

Så går turen til Thailand, til en ITF grade 2 juniorturnering, Chang Thailand ITF Juniors G2. Her er ingen af danskerne i hovedturneringen, men må gennem kvalifikation.

Den sidste turnering er også i Thailand, Chang Thailand ITF Juniors Grade 4, og som navnet antyder er det en grade 4 turnering. Den er overraskende stærkt besat, så her må danskerne også igennem kvalifikation.

En spændende og modig turn af de 4 fire danske juniorer og vi ønsker dem al mulig held og lykke.

Forrige artikelEmilie Francati på turné i østen
Næste artikelATP Challenger Tiburon: Løchte vinder over amerikaner i første kvalkamp
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.