Benjamin Hannestad fulgte op på den "heldige" Lucky Loser chance med endnu en sejr, og er klar til møde med 1. seedede i kvartfinalen

Når man får en uventet chance, gælder det om at gribe den, hvilket Benjamin Hannestad sørgede for, da han onsdag udnyttede chancen som Lucky Loser i $10.000 turneringen Internacionais de Ténis de Castelo Branco i Portugal med sejr i 1. runde af hovedturneringen.

ITF Castelo Branco: Hannestad fra Lucky Loser til Sikker Vinder

Torsdag fulgte han op med en ny sejr, da han i 2. runde fortsatte det gode spil efter den taktiske ændring ved 1-4 i den første kamp, og han vandt derved også den næste kamp med de overbevisende cifre 6-3, 6-2 over  (1285) Fran Zvonimir (CRO), der var videre fra kvalifikationen og sejr i 1. runde over 6. seedede (742) Scott Clayton (GBR).

Sejren indbringer yderligere 1 point til ATP-ranglisten, så han mindst vil have 5 point ved næste opdatering, og han kan endda lægge yderligere 4 point oveni, hvis han også er i stand til at vinde i kvartfinalen, hvilket dog kræver sejr over 1. seedede (388) Joao Domingues (POR), der kan forvente fuld opbakning fra sit hjemme-publikum.

Benjamin fik også en god start i double-rækken sammen med Luke Oakley (GBR), da de vandt i 1/8 over Romain Bauvy/Leny Mitjana (FRA) 6-1, 6-3.
De var var også tæt på at gå videre til semifinalen, da de i kvartfinalen tabte knebent efter match-tiebreak mod 4. seedede Alexander Chentenari (USA)/Hans Hach (MEX), der vandt 7-5, 6-7(4), [10-4].

 

Forrige artikelITF Junior Oberentfelden: Holmgren videre – Hjorth ude efter 3 sæt
Næste artikelITF Junior Oberentfelden: Ny sejr til Holmgren i single. Begge danskere nåede 2. runde i double
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.