Ved ITF turneringen i Aarhus har de danske spillere haft en hård uge, hvilket har resulteret i, at ikke flere danskere er tilbage i singlerækkerne.

Det var Patrick Kristensen fra Skovbakken, seedet 6 i turneringen, der var sidste dansker tilbage i turneringen, efter han i går kom tilbage fra 5-2 i andet sæt og vandt sin kamp i tiebreak med cifrene 7-5 i tiebreaken. I dag skulle Patrick forsvare de rød-hvide farver endnu en gang, og han stod over for den tyske lucky loser fra kvalifikationen, Niklas Guttau. Tyskeren var dog en for står mundfuld for Patrick, og han tabte i tre sæt. Patrick nåede tredje runde af turneringen, og var altså den dansker, der nåede længst i singlerækken.

Klik her for at se billeder fra turneringen i Aarhus 1900.

Forrige artikelITF Ystad: Nyt ITF-gennembrud i single for Emilie Francati
Næste artikelITF Palma Del Rio: Løchte & O’Hare i ny doublefinale
Alexander Sunke, 23 år, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet og drømmer om at komme til at arbejde som reporter. Han spiller selv tennis i Skovbakken, hvor han også tager ud og spiller turneringer. Alexander er bosat i Aarhus, og vil derfor også hjælpe Tennisavisen.dk med at dække fra det vestlige Tennisdanmark.