Dansk Firmaidrætsforbund og Dansk Padel Forbund inviterer til 24 kollegaevents på Arbejdspladsernes Motionsdag – fredag den 9. oktober. Dyrk sammenholdet og prøv – ganske gratis – kræfter med den p.t. hurtigst voksende sportsgren herhjemme.

Padel boomer i Danmark, og i firmaidrætten er man også faldet pladask for sporten, der tiltrækker høj, lav og alle andre, som synes, bold- og holdspil kan noget særligt.

Firmaidræt Køge og Middelfart Firma og Familie Idræt har netop bygget egne padel-baner, og en håndfuld andre firmaidrætsforeninger samarbejder med lokale padelcentre om at arrangere padel for kolleger.
Med de 24 kollegaevents på Arbejdspladsernes Motionsdag – fredag den 9. oktober ønsker firmaidrætten, at endnu flere får øjnene op for, hvor nemt padel giver både smil på læben og sved på panden.
”Padel er ligetil at komme i gang med, og det er perfekt motion for kolleger, som vil dyrke sammenholdet. Vi inspirerer arbejdspladser til firmaidræt og kollegamotion, og padel er en oplagt ny sportsgren for flere arbejdspladser,” siger Klaus Almind, udviklingskonsulent med ansvar for holdspil og holdaktiviteter i Dansk Firmaidrætsforbund.
”På Arbejdspladsernes Motionsdag glæder vi os til at høste erfaringer med kollega-padel sammen med Dansk Padel Forbund, for vi vil på sigt at arrangere masser af kollegaevents i og i forlængelse af arbejdstiden. Vi skal finde den helt rigtige formel for vores kollega-padel, og derfor er det helt naturligt for os at trække på ekspertisen og erfaringerne hos padelforbundet,” siger Klaus Almind.

For nybegyndere og let-øvede
Målgruppen for padel-begivenhederne den 9. oktober er nybegyndere og let-øvede.
”Men du er ikke diskvalificeret på forhånd, hvis du har hørt om eller sågar slår en perfekt ’bandeja’. Udgangspunktet er blot, at vi har fokus på at introducere padel for de kolleger, der ikke kender spillet endnu,” understreger Klaus Almind.
Formand i Dansk Padel Forbund, Ole Egholm, ser frem til at præsentere yndlingssporten i samspil med Dansk Firmaidrætsforbund.
”Padel er en spændende sportsgren, der er meget let at lære og forstå. Det tager fem minutter, og så kan du, dine kammerater og kolleger have det sjovt med padel. Alligevel kan man også bruge hele livet på at forbedre sig. Padel tiltrækker folk i alle aldre – og kan spilles på tværs af aldersgrupper. Vi er meget glade for det samspil, vi nu server i gang med Dansk Firmaidrætsforbund. Og det bliver fedt at få bredt padelsporten endnu mere ud,” siger Ole Egholm.

Her kan du dyrke kollega-padel på #AMdag20 – fredag den 9. oktober:
Ballerup
Helsingør
Hillerød
Holstebro
København
Køge
Middelfart
Skive
Slagelse
Viborg
Aalborg
Aarhus

Læs mere, eksakte adresser og tilmelding:
https://www.firmaidraet.dk/events/arrangementer/arbejdspladsernes-motionsdag/dyrk-kollega-padel/


Program, 24 padel-events, 12 lokationer
Vi tager de nødvendige corona-forbehold.

(Den tidlige)
Kl. 14.00-14.15: Velkomst og opvarmning.
Kl. 14.15-15.15: Introduktion og spil – du og din kollega starter sammen, men vil også danne par og netværke med andre.
Kl. 15.15-15.30: 3. halvleg og afrunding.

(Den sene)
Kl. 15.30-15.45: Velkomst og opvarmning.
Kl. 15.45-16.45: Introduktion og spil – du og din kollega starter sammen, men vil også danne par og netværke med andre.
Kl. 16.45-17.00: 3. halvleg og afrunding.

Forrige artikelFrench Open: Clara Tauson mere end fordobler sin karriere-indtjening og rykker nærmere top 150
Næste artikelTurneringer uge 41: Iga Swiatek sensationelt i French Open kvartfinale sammen med 2 kval-spillere
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.