Efter et forrygende freshman year for både Simon Friis Søndergaard – University of North Carolina Chapel Hill, og Johannes Ingildsen – University of Florida, var starten på sophomore year noget som de to spillere havde set frem til. Starten på deres andet år på college har allerede vist sig at være succesfuld. I den forgange uge spillede to spillere individuelle turneringer, og det med gode resultater. 

Simon Friis Søndergaard deltog i den forgange uge ved Duke James Bonk Invite, og formåede at spille sig i finalen i hans seedningslag A1 som anses for at være det højeste seedningslag indenfor fall season i college tennis.

I første runde skulle Søndergaard møde Brandon Lancaster fra Louisiana, og Søndergaard skulle ud i en lang kamp for til sidst at vinde 6-7 (10) 6-3 6-1. I anden runde ventede Maximilian Scholl fra Gardner Webb, og Søndergaard skulle endnu en gang ud i tredje sæt for at vinde. Cifrene lød på 3-6 6-3 6-4. I semifinalen stod Dukes Nick Stachowiak på den anden side af nettet, og denne gang var to sæt nok til at cementere sejren med 7-6 (5) 6-1. Spencer Furman fra Duke var modstanderen i finalen, og her måtte Søndergaard se sig besejret efter tre sæt, 3-6 6-4 6-2. Alt i alt en god start på sæsonen for Søndergaard, og kan se frem til ITA Regional Championships i de kommende uger.

Johannes Ingildsen spillede i den forgange uge med i Gator Ranked +1 Tournament, og vandt efter en lang finalekamp over Tulanes Constantin Schmitz med cifrene 7-6 5-6 6-2. En god start for Ingildsen, og der venter ham ligeledes ITA Regional Championships de næste uger.

Photo: University of Florida

 

 

 

Forrige artikelDagens kampe fredag 29. september: Sakkari i semifinale slipper for kval i Beijing
Næste artikelDagens kampe lørdag 30. september: Barty og Garcia spiller finalekamp i Wuhan. China Open starter med store navne på banerne. Sharapova er atter med i østens kampe.
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB's 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.