Nu går der forhåbentlig ikke mange måneder før at foråret begynder at vise sit smukke ansigt. Der er derfor også ved at være tid, til at børste vinterstøvet af tennisketcherne og komme i kamp form. Tag hele tennisholdet med på træningslejr i Spanien og bliv klar til at spille jeres bedste sæson nogensinde!

Bliv klar til sæsonen starter

En træningslejr i udlandet kan være en fantastisk tennisoplevelse for hele dit hold. Når I tager på træningslejr i udlandet, kan det virkelig være med til at hjælpe hele holdet med at komme i form og være 100% kampklar, når sæsonen for alvor går i gang.

Rejs afsted på træningslejr i Barcelona i Spanien

Tennis er meget populært i Spanien, da Spanien er en stor ”tennis nation”, så i Spanien vil I helt sikkert få en fed træningslejr for hele tennisholdet. I kan f.eks. tage til storbyen Barcelona, som er en af verdens mest spændene storbyer.

På en træningslejr i Barcelona i Spanien, kan I træne under nogle fantastiske træningsforhold. I har i Barcelona mulighed for at træne med professionelle spanske trænere, spille kampe mod nogle af de lokale og måske deltage i eller selv afholde en tennis turnering.

Køb matchene sportstøj

Gør noget fedt for både sammenholdet og stemningen, ved at få lavet nogle spillertrøjer, hvor I skriver hinandens kælenavne på. I kan selv designe alt fra farver til tekst på jeres egne spillertrøjer hos Sportmonda.

I Barcelona kan I også lave meget andet end at træne. På jeres udflugter i Barcelona, kan I f.eks. besøge storcentre, attraktioner eller det kæmpe sportsstadion Camp Nou hvor fodboldholdet FC Barcelona spiller deres kampe.

Bo sammen i et feriehus

I kan i Barcelona leje et feriehus, hvor i alle sammen kan bo sammen. I et feriehus, hvor I alle sammen bor under samme tag, kan i f.eks. bade i poolen (hvis i bestiller et feriehus med pool), spille brætspil, lave mad sammen, tage på udflugter og meget mere.

Find her et feriehus i Spanien til hele tennisholdet.

I kan spille på disse baner

I Barcelona, findes der mange tennisklubber I kan besøge og leje baner hos. Her kommer et par eksempler på nogle af de bedste:

CEM Can Caralleu

Den bedste sports klub i Barcelona hedder CEM Can Caralleu. De tilbyder en lang række af forskellige sportsgrene, men er især kendt for deres smukke græs tennisbaner.

På deres flotte tennisanlæg, behøver man ikke at ansøge om et medlemskab for at leje baner. Der er dog en ulempe ved CEM Can Caralleu og det er at deres website kun findes på spansk.

Club de Tenis y Pádel / Olímpia Centro Deportivo

En anden god tennisklub som ligger i Barcelona, er klubben Olímpia Centro Deportivo. Her kan I både leje grusbaner og græsbaner. Som noget ekstra ordinært kan I hos denne tennisklub, prøve den supersjove spanske tennis form ”Pádel tennis”.

Pádel tennis spilles præcis ligesom normal tennis, den eneste forskel er bare at i spiller på en tennisbane, hvor der er vægge hele vejen rundt om, som man må bruge ligesom i sporten squash.

Denne klub vil helt sikkert være et besøg værd. Ligesom hos CEM Can Caralleu, skal I hos Olímpia Centro Deportivo heller ikke oprette et medlemskab for at leje baner.

Køb et par nye løbesko

Når nu du er klar til at komme i den bedste tennisform du nogensinde har været i, kræver det også at du har det bedste udstyr. Så husk at køb de bedste løbesko, den bedste tennisketcher osv.

forbruger-test.dk, kan du altid finde en test af lige det produkt som du gerne vil købe.
Du er ved at læse alt hvad der stod på denne side, forhåbentlig blevet helt klar til at tage fat i hele dit tennishold og arrangere en tur på træningslejr i Spanien.

Forrige artikelAustralian Open: De mange spørgsmål i Melbourne – og de tydelige svar
Næste artikelDavis Cup: World Group kvalifikation på Davis Cup TV fredag-lørdag 1-2. februar
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.