Et af tidens største tennistalenter; Nick Kyrgios, Australien stod i hjemlandets store Grand Slam overfor Andy Murray, England. De australske forhåbninger var at 19-årige Kyrgios allerede i dette års Australian Open kunne nå slutkampene.

Det lykkedes Ikke for den unge australier. Overfor en velspillende Murray kunne han reelt ikke stille noget op. Murray vandt 6-3,7-6(5),6-3. To ting afgjorde kampen. Murray havde flere vindere end Kyrgios og færre uprovokerede fejl.

Andy Murray skal nu møde Tomas Berdych, Tjekkiet der har spillet en imponerende turnering hidtil. Det kan godt blive en sværere udfordring end antaget for Murray.

Berdych nåede frem til semifinalen ved at slå Rafael Nadal, Spanien med cifrene 6-2,6-0,7-6(5). Der var med undtagelse af tredje sæt ingen tvivl overhovedet. Berdych var bedst på dagen.

Forrige artikelAustralian Open: Wozniacki no. 5 efter ny opvisning af Sharapova
Næste artikelMaui Challenger: “Snedig” Løchte besejrede Jason Jung
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.