Dagens match som vi sætter fokus hos herrerne er kampen mellem finske Jarrko Niemnen og Mathias Bachinger, Tyskland.

Jarrko Nieminen er en god og værdsat ven af dansk tennis og han har blandt andet spillet for KB hvor han har stillet når han har haft muligheden. Han trænede for år tilbage sammen med Kenneth Carlsen og andre af de danske topspillere på Farums anlæg.

Jarrko er en meget venlig og imødekommende natur og han har i et årti tegnet finsk tennis internationalt på fornemste vis. Som spiller er det hans baghånd der er “våbnet” og den er simpelthen i verdensklasse. Hans modstandere prøver da også desperat at undgå at han får muligheden for slå igennem i baghånden.

Jarrko er 33 år og netop nu nr. 72 på verdensranglisten. Her har han været nr. 13 og han har indtjent over 7 mio. $ i karrieren.

I dagens kamp var Jarrko lige den tand skarpere end sin modstander Mathias Bachinger der er nr. 142 på verdensranglisten. Nieminen spiller sit Australian Open nr. 13, mens det er første gang for den 27-årige tysker.

Resultatet blev en sejr til vores “finske forbindelse” på 7-6(4),7-5,7-5.

Modstanderen i tredje runde hedder Stan Wawrinka, Schweiz der måtte kæmpe hårdt for at slå den rumænske kvalifikationsspiller, Marius Copil med 7-6(4),7-6(4),6-3.

Forrige artikelITF Hamburg: Katic i 1/8-finale. Helmi og Hjorth ude i single
Næste artikelAustralian Open: Wozniacki sendt ud af skarp Azarenka
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.