WTA Finals i Singapore fortsætter på dag 2 med kampene A. Radwanska vs. Kuznetsova og Ka.Pliskova vs. Muguruza.

Da undertegnede ikke så hele kampen med Radwanska, kun at Kuznetsova redder en match bold, før hun vinder kampen med 7-5, 1-6, 7-5 efter næsten 3 timers spil.
Som billedet her viser, var Radwanska ikke helt tilfreds med spillet i første sæt, før hun let vandt 2. sæt, Kuznetsova der lige var ankommet fra Rusland, kom tilbage om vandt 3. sæt  med 7-5 og dermed vandt første kampe i den Hvide Gruppe.

Hvis man tror der var meget drama i den første kamp, blev det omend mere spændende også i den anden kamp, mellem Karolina Pliskova og Garbine Muguruza.
I første sæt var det næsten spil til et mål, da Pliskova førte med 3-1, 5-1 og til slut vandt sættet med 6-2.

I andet sæt fortsatte Pliskova med at dominere og førte med 3-1, før noget gik galt for hende og hun slet ikke mere kunne ramme banen og tabte 4 partier i træk til at Muguruza førte med 5-3, men Pliskova kom lidt tilbage i sættet, der skulle afgøres i en tiebreaker, som Muguruza vandt med 7-4, efter Pliskova førte med 3-0.

Kampen skulle så afgøres i et 3. sæt, hvor Muguruza bryder 2 gange og førte med 3-0 og 4-1, før Pliskova begynder på et comeback, (partiet efter 4-0 tog godt 15 minutter, inden Karolina vandt det) men ved 3-5* redder hun en match bold. Muguruza server en hvad hun tror var et es på matchbolden, men efter en Challenger viser det sig bolden lige er ude, og Karolina redder sig lidt endnu! Den tabte matchbold, tager tilsyneladende helt modet fra Muguruza, hvorefter Pliskova vinder de næste 4 partier og kampen med 6-2, 6-7, 7-5.

Fik man ikke set kampene i dag, vises de nok hel eller delvis på C More Tennis fra ca. kl. 23:00 her mandag aften og nat. I følge deres TV Guide. (Skal tages lidt med forbehold, da de tit retter i deres program…)

 

Spil på dag 3 vises på bla. TV 3 Sport 2 fra kl. 13:30 tirsdag Dansk tid.

Forrige artikelWTA finals: Kan verdensetteren fuldende fantastisk sæson?
Næste artikelKan Andy Murray skubbe Novak Djokovic af tronen?
Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.