Dagens modstander var kristina mladenovic fra Frankrig. Har ikke haft særlig succes i single før i år hvor hun har vundet sin første single titel i Skt Petersborg. 23 år gammel med god succes i dobble, hvor hun har vundet 16 titler og er rangeret pt. som #3. Ikke tabt et sæt før denne kvartfinale.

Klar til kamp

Første sæt Caroline server og med de sædvanlige begyndervanskeligheder lykkedes det Caroline at komme foran og Mladenovic servede et rent parti. Også tredie parti var lidt besværligt for CAroline, men det lykkedes og så stod det 21. Så fulgte et godt parti af Caroline, idet hun straffede Mladenovics anden serv og brød rent 31. Femte parti er efterhånden det parti i en kamp, der kæmpes mest om – således også dette. Caroline kom bagud 0-40, men det lykkedes at komme på lige, og så fulgte 4 gange lige og to fordele til hver, men da det var Caroline, der havde den sidste blev det 41. Og det blev 51, da Caroline brød nok engang. Så nemt skulle det ikke gå. Mladenovic skruede op for et eller andet og brød CAroline, og fulgte op med at vinde sit parti, og så var det pludseligt 53. Caroline sluttede dog sættet med at vinde sit serveparti, og dermed kom første sæt i hus

Første sæt er hjemme

Mladenovic tabte første serveparti, og så var Caroline i gang – eller var hun? Caroline kunne ikke følge det op, og tabte efterfølgende sit serveparti og Mladenovic havde ikke problemer og vandt sit parti rent 12. De fulgtes ad et par partier til 23 , hvor Mladenovic brød nok engang til 24. Caroline svarede igen med at bryde tilbage, hvorefter hun igen tabte sit serveparti, og så stod det 35 Caro brød igen tilbage og servede et rent parti – så stod der 55. Det endte med, at de skulle ud i en tiebreak og den tabte Caroline 4-7 og dermed sættet 67. I det hele taget svigtede serven Caroline og hendes anden serv blev straffet af Mladenovics kanon forhånd. Caroline havde bedst første serv i første sæt. Andet sæt blev første serven overhalet af Mladenovic, og et tredie sæt blev set frem til med nogen tvivl.

Mladenovic tager andet sæt

Spillerne fulgtes ad til det famøse femte parti, der desværre gik til Mladenovic, der havde en stigende serveprocent og returer var også blevet bedre. Mladenovic fulgte breaket op med at holde egen serv – så stod det 24. Caroline tabte igen sit serveparti og Mladenovic fulgte op med at vinde eget parti og dermed sættet 26. Ærgerligt men også fortjent at Mladenovic vandt den kamp. Caroline havde muligheder for at afgøre kampen i andet sæt men udnyttede det ikke, og så havde hun ikke våbnene klar til at bekæmpe en godt spillende Mladenovic. Pøj pøj i Miami. Set med de rigtige briller på, så er det vel egentlig en ok præstation i Indian Wells at nå kvartfinalen, og mandag er Caroline #13 på ranglisten.

Og tredie sæt gik også til Mladenovic

Forrige artikelITF Junior Kramfors: Jesper Andi gennem tre megalange tiebreaks
Næste artikelDavis Cup Norge vs. Danmark: Palmehelgen i Stavanger blir en Tennis-fest!
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.