Overskriften lægger op til  "Norsk Tennis-fest" i Stavanger. Danske supportere kan dog rejse op og støtte de danske spillere, så det i stedet bliver "Dansk Tennis-fest"

Tennisavisen har på vegne af de Norske arrangører af Davis Cup opgøret mellem Norge og Danmark 7-9. april 2017 i Stavanger “Forum Expo” modtaget opfordring til at publicere og reklamere lidt for det danske “Tennisfolket” ved at henvise til disse links på henholdsvis  Norsk og Engelsk.

Her fortælles desuden, at der ved samme lejlighed spilles en “tennis show-match” mellem Oilers og Viking, og der fokuseres på, at den unge “upcoming” 18-årige Casper Ruud (billedet herover) forventes at spille for Norge, ligesom man også forventer, at Danmarks førende spiller bliver Frederik Løchte Nielsen, der betegnes som den “karismatiske Wimbledon-champion”, hvilket formentlig er ment som en “kompliment” til Danmarks mest vindende Davis Cup spiller.

Frederik Løchte Nielsen
Foto: Sportsfotograf.com. – Frederik Løchte Nielsen

Billetsalg og tilbud om pakkerejse

På Dansk Tennis Forbunds (DTF) hjemmeside – https://tennis.dk/nyheder-presse/davis-cup/ – findes praktisk informationer om mulighed for at købe billetter hos linticket.no.

Desuden henvises til tilbud om pakkerejse til kampen fra Eventcom, hvor man kan rejse med SAS fra Kastrup fredag kl. 0855 og tilbage søndag kl. 2105.
Der tilbydes både Standard-billet, som desuden giver adgang til natklubben “Hall Toll” fredag og førnævnte opvisningskamp, samt VIP-billet, der inkluderer et kort møde med enten Casper Ruud eller Frederik Løchte Nielsen, og mad og drikke under kampene samt Champagne, øl, vin, vand, sandwich, mv. fra 1 time før kamp start. Se nærmere via linket til Eventcom.

Der findes også informationer på Norges Tennisforbunds hjemmeside, som har inspireret til ovenstående emneoverskrift.

Når den trykte udgave af Tennisavisen udkommer i næste uge, bringes en vurdering af mulighederne for Dansk sejr – samt om besværlighederne ved at få mulighed for at benytte spillere, som er på college i USA.