Vi nærmer os de afsluttende runder i Indian Wells, og dagens modstander for Caroline Wozniacki var “kanondronningen” Madison Keys, der er rangeret som #9 på verdensranglisten. 22 årige Keys har været skadet i år indtil Indian Wells.

Første sæt startede med Caroline der brød Keys, der lavede 2 dobbeltfejl. Caroline var tydeligt meget focuseret fra start, og det holdt sig stort set hele kampen. Caroline servede, og det var et sikkert parti 20. Keys havde fundet melodien og holdt sin serv 21, Herefter fulgte kampens længste og mest spændende parti, der varede over 12 min. 8 gange stod det lige, 1 dobbeltfejl, 5 gange fordel til Caroline og 3 gange fordel til keys, der i alt havde 5 breakchancer, før Caroline vandt partiet med en vidunderlig cross court vinder.

Wozniacki redder 5 breakpoints

Det tog pusten fra Keys, der tabte det efterfølgende serveparti 41. Så var det Carolines eneste koncentrationssvigt i kampen, da Keys brød Caroline, der lavede sin anden dobbeltfejl 42. Keys holdt næste parti 43. Caroline havde fundet koncentrationen igen og servede et sikkert parti hjem 53, hvilket Keys kvitterede med ved at vinde sit parti med de samme cifre. Caroline servede endnu et sikkert parti pg første sæt var hjemme. Et sæt hvor Caroline havde styr på modstanderen, og fik Keys til at løbe det bedste hun havde lært.

Første sæt i hus

Andet sæt Keys servede og med lidt besvær vandt hun partiet 01. Andet parti bød på spil af høj klasse af Caroline, der kom bagud 15-40, men så viste hvorfor hun alligevel kan vinde sit parti. Der var en ret flot retur med et lob i særklasse 11.Keys servede og havde 40-15, men taber alligevel sit serveparti, fordsi Caroline ikke stopper med at spille, og hun sluttede det parti med en meget flot retur 21. Rent serveparti 31. Keys holder med besvær 32. Selvom Caroline lavede en dobbeltfejl vandt hun alligevel rimeligt sikkert sit parti 42. Keys havde haft en snak med sin træner Dawenport og prøvede igen at yde modstand – vandt sit serveparti nogenlunde sikkert 43. Spillerne vandt efterfølgende deres servepartier, så Caroline skulle vise at hun kunne serve kampen hjem ved stillingen 54 – hvilket hun så “bare” gjorde rent 64 – meget flot serveparti. sikkert og intelligent spillet af Caroline, der oppede sit spil, når det var nødvendigt.

Så er den ged barberet

Ups – sjov situation der forekom i første parti i andet sæt

Kamp statistik

Lidt signerede bolde til fansene

Forrige artikelChallenger Drummondville: Løchte oppe med break i begge sæt
Næste artikelChallenger Drummondville: Løchte/Arvidsson slået af 1. seedede – Teenagere på Livestream
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.