Frederik Løchte Nielsen og Isak Arvidsson tabte i 2 sæt til 1. seedede i turnering, hvor der bliver mulighed for at følge Canadiske teenagere på livestream

I de første tre turneringer, hvor de dansk-svenske Davis Cup spillere Frederik Løchte Nielsen og Isak Arvidsson har dannet par i double er de enten røget ud i 1. runde eller gået hele vejen.

I den aktuelle turnering Challenger Banque Nationale Drummondville i Canada var lodtrækningen ikke den mest optimale, idet de mødte 1. seedede Sam Groth (AUS) og Adil Shamasdin (CAN), der var en tand skarpere end Skandinaverne, som blev sendt ud i 1. runde af turneringen med cifrene 4-6, 4-6.

Kampen kan genses herunder

I sidste uge vandt det Dansk-Svenske par som omtalt 25K turneringen i Sherbrooke, og ugen forinden blev det til nederlag i 1. runde til de Canadiske teenagere 16-årige Felix Auger-Aliassime og 17-årige Denis Shapovalov, som er navne der forventes at præge både Canadisk og international tennis i en lang årrække fremover.

Felix Auger-Aliassime vandt i sidste uge single-rækken i turneringen i Sherbrooke, og ugen før løb Denis Shapovalov med titlen i Gatineau.
Begge deltager i denne uges ATP Challenger i Drummondville, hvor der bliver mulighed for at følge deres kampe i 1. runde.

Onsdag kl. 2330cet spiller no. 511 Felix Auger-Aliassime mod no. 587 Adrien Bossel (SUI), der som tidligere omtalt sendte Løchte ud i 2. kvalrunde, og den kamp kan følges herunder

Umiddelbart efter spiller no. 253 Denis Shapovalov mod no. 244 Edward Corrie (GBR), og den kamp følger herunder

https://livestream.com/ATP er der links til flere kommende og afviklede kampe fra ATP Challenger turneringer.

En af kampene er fra 1. runde i double, hvor de to unge Canadiere sammen vandt 1. runde 6-7(2), 6-4, [10-7] over Sekou Bangoura (USA)/Edward Corrie (GBR) herunder

Forrige artikelWTA Indian Wells 2017: Caroline fandt nøglen til kvartfinalen
Næste artikelWTA Indian Wells: Venus største udfordring inden Wozniacki finale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.