Ved årets første grusturnering i Charleston, stod nogle af de højestrangerede spillere over for nogle chok, da de spillede deres 1. kamp ved årets turnering.

2015 Australian Open - Day 11Amerikaneren Madison Keys, der er 1. seedede i årets turnering, stod i sin 2. runde kamp over for landsmanden og hjemmebanefavoritten, Shelby Rogers. De to veninder spillede en kamp, hvor fart, styrke og præcision kamp på hårdt arbejde. Keys styrede 1. sæt, som hun vandt med cifrene 6-4. Det slog overhovedet ikke Rogers ud, som løftede sit spil og nærmest udspillede Keys. Rogers sejrede med cifrene 4-6, 6-1, 6-1 til stor jubel for publikum.

Indian Wells vinderen, 4. seede Elena Vesnina fra Rusland, stod i sin 2. runde kamp over for kvalifikationsspilleren, Fanny Stollar fra Ungarn. De to spillere spillede en meget god kamp, og som resultatet viser, så var det en yderst tæt affære, hvor Stollar vandt med cifrene 76-(7), 7-6(3). Hun møder i næste runde Jelena Ostapenko fra Letland

507834759JH00028_2014_US_Op
2014 Getty Images

Den amerikanske superstjerne, Venus Williams seedede 3, stod i sin 2. runde kamp over for tyske Laura Siegemund. Det, der på papiret lignede en overkommelig opgave for Williams, viste sig at blive helt anderledes. I en kamp fyldt med break og voldsomme problemer med at holde serv, blev det hurtigt en kamp, der handlede om at finde de små huller og få modstanderen til at løbe stærkt og blive træt.

Dette var ikke noget, amerikaneren havde succes med, mens tyskeren leverede den ene stopbold efter den anden med stor succes og til stor jubel for publikum. I en kamp, der passerede 3 timer, vandt tyskeren noget overraskende med cifrene 6-4, 6-7(3), 7-5. Det var til trods for, at hun overlevede TO matchbolde.

Tjekkiske Lucie Safarova stod i sin 2. runde kamp over for sin gode veninde og doublepartner Bethanie Mattek-Sands fra USA. De to spillere kender hinanden yderst godt og havde nogle gode dueller, med høj kvalitet. Lucie Safarova så dog ud til at have de rigtige modsvar, og vandt kampen med cifrene 6-3, 6-3.

Andre bemærkelsesværdige resultater fra 2. runde er, Samantha Stosur fra Australien slog serbiske Jelena Jankovic med cifrene 6-1, 6-3. Russiske Daria Kasatkina slog OL guldvinderen Monica Puig med cifrene 6-0, 6-7(3), 6-2.

Danske Caroline Wozniackis kamp blev natten til torsdag afbrudt på grund af lyn og torden. Det betyder, at hun torsdag skal spille to kampe, hvis vejret tillader det.

Forrige artikelITF Junior Malta: Holger i kvartfinale og på vej mod ITF top 500
Næste artikelWTA Monterrey: Julia Boserup i kvartfinale efter gyserafslutning
Kristian Asbjørn Korsgaard
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.