Nu år 2017 er nået, er det tid for at tennis spillerne går i gang igen, med disse 4 turneringer i uge 1, Brisbane International, Hopman Cup begge i Australien, ASB Classic i Auckland på New Zealand og Shenzhen Open i Kina. Her i dette indlæg drejer det sig mest om turneringen i Brisbane, der er en Premier turnering, med en præmie sum på omkring 750.000 dollars. I dag kun kort om et par kampe…

Nu skrev undertegnede i Tennisavisen i en overskrift igår at ”Kerber redder sig gennem runde 2” I dag skulle det ikke gå så let for hende, som nok kan tydes ud fra dagens overskrift, da hun i dag var oppe mod Elina Svitolina, der nok mest er kendt som hende der i 2016 vandt over 2 forskellige nummer 1’er Kerber og Serena Williams.
Første sæt var en god fight fra begge, med en del lange games. Svitolina startede med at bryde og holde sin serve til at føre 2-0, Kerber kom tilbage til 2-2, før Svitolina igen brød og førte med 4-2, 5-3 og endelig vandt Svitolina 1. sæt med 6-4 efter 41 minutters spil.

Andet sæt startede med at Svitolina brød Kerber’s serve, men Kerber brød straks tilbage, stillingen var 2-2, 3-3, 5-3 til Kerber før hun vandt 2. sæt med 6-3.
Selv om det var en spændende kamp, måtte jeres skribent køre et ærinde og så ikke hvad der skete i 3. sæt, som Svitolina vandt med 6-3 og dermed kampen med 6-4, 3-6, 6-3 og igen fik et nummer 1 skalp i bæltet!

I andre Kvart-finale kampe vandt Karolina Pliskova de 6 sidste games mod Roberta Vinci og dermed kampen med 3-6, 6-2, 6-2.
Alize Cornet spillede en god kamp og vandt over den 2. seedede Dominika Cibulkova med 6-3, 7-5.
Garbine Muguruza vandt over Svetlana Kuznetsova med 7-5, 6-4.

I Semi-finalerne mødes nu Pliskova vs Svitolina kl. 12:00 i morgen fredag og Cornet vs Muguruza kl. 06:00 i morgen. Kl. 12:00 kampen vises på TV2 Sport, mens 06:00 kampen kun vises på TV2 Play’s Live streaming.

Forrige artikelITF Junior Bromma: Olga og Hannah i semifinale. Holger tabte efter 5 sejre
Næste artikelITF Junior Bromma: Hannah klar til ny finale. Olga stoppet i begge semifinaler
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.