Årets udgave af KBs GPS-turnering sluttede i fantastisk vejr søndag, og finaledagen bød på overraskende opgør, samt masser af flot spil.

Finaleopgøret hos damerne stod mellem to KB-spillere, Mai Grage og Karina Ildor Jacobsgaard, og det blev en finale som skrev sig ind i turneringens historiebøger, som den længste finale nogensinde. 3 timer og 35 minutter varede finalen og bød på utrolig meget flot spil. I de to første sæt blev der spillet tennis i højt tempo og på højt niveau. Tredje sæt bar præg af at spillerne var på udmattelsens rand, men begge viste de enorm fightervilje og en kamp som egentlig ikke burde have en taber skulle afgøres i en tiebreak. Tiebreakeren havde lange og udmarvende dueller, men slutteligt kunne Karina løfte de trætte arme i sejrsglæde; 6-3 5-7 7-6(4) sluttede maratondysten.

Finalen hos herrerne stod mellem de to klubkammerater fra Gentofte, Philip Ørnø og overraskelsen Kasper Warming. Kaspers vej til finalen var gået over de to KBere, Kasper Elsvad og Martin Pedersen, Lyngbys Tobias Galskov og klubkammeraten Sebastian Grundtvig, alle måtte de bøje sig den 43-årige veteran – imponerende! I finalen virkede det som om at kræfterne var brugt op, og da Philip Ørnø spillede med stærkt fokus og ikke tillod Kasper at dominere duellerne, så sluttede finalen med en klar sejr til Ørnø på 6-2 6-1.

Alle resultater kan ses på DTFs hjemmeside https://dtf.tournamentsoftware.com

Forrige artikelKampe uge 21: Torpegaard i French Open kval. Clara og Holger Grade A i Milan
Næste artikelRang- og Entrylister uge 21: Ændrede regler 10. juni
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.