På forhånd lignede det en svær opgave for August Holmgren, da han ved 24th Sarawak Chief Ministeer’s Cup (II) i Kuching, Malaysia mødte sidste uges vinder af turneringen i Ipoh 9. seedede no. 324 Tiago Cacao (POR).
Det lykkedes da heller ikke August at besejre portugiseren, men cifrene 4-6, 5-7 viser dog, at August for alvor er i stand til at spille lige op med de bedste blandt deltagerne.

I torsdagens evaluering fra Euroelite beskrives August som en “old pro”, der virker afslappet på banen, og selvom han i 1/8-finalen mod Artem Vu (VIE) ikke spillede sit allerbedste, fandt han alligevel en måde at vinde kampen på.

August kan nu rejse videre og igen tilslutte sig resten af truppen, som er taget af sted til Thailand, hvor den 3. turnering på turen til Østen, Chang Tahiland ITF Juniors G2 afvikles i den kommende uge.
Patrick Kristensen, Philip Hjort og Tobias Lentz skal spille kvalifikation, mens August er direkte i hovedturneringen.

Forrige artikelWTA-Moskva: Useedet kval-spiller spærrede Cibulkovas vej til Singapore
Næste artikelITF Hørsholm: Dansk doubletriumf da Ingildsen og Sigsgaard vandt finalen
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.