Hannah Viller Møller vandt onsdag over 9. seedede, som er no. 17 på ranglisten. Sebastian Grundvig tabte efter 3 jævnbyrdige sæt til no. 9.

Efter sejr 6-0, 6-0 i 1. runde fik Sebastian Grundvig som ventet væsentlig hårdere modstand, da han i 2. runde ved U14 Categori 1 turneringen Kungens Kanna & Drottningens Pris i Gøteborg mødte 5. seedede Wojciech Marek (POL), der er no. 9 på ranglisten.

Sebastian, der selv er rangeret 203, gav dog den højt rangerede modstander kamp til stregen, og det lykkedes endog at tage et sæt, idet Sebastian vandt 1. sæt 6-3.
Det endte alligevel med sejr til den polske favorit, der vandt kampen 3-6, 6-3, 6-4, men formentlig en god opmuntring for Sebastian at få bevist, at han kan spille op med nogle af de bedste på ranglisten.

Hannah Viller Møller, der er no. 74 på ranglisten, er ligeledes i stand til at gøre sig gældende, selvom hun møder en langt højere rangeret spiller, hvilket hun i den grad beviste, da hun i 2. runde (R32) vandt 6-1, 6-3 over 9. seedede no. 17 Mariam Dalakishvili (GEO).

I 1/8-finalen møder hun no. 84 (84) Oleksandra Oliynykova (CRO), som i 2. runde vandt 6-3, 0-6, 6-3 over 8. seedede no. 16 Ekaterina Spirina (RUS).

I Boys doubles mødte Sebastian Grundvig og Eric Vanshelboim det 6. seedede par Aziz Helali (TUN)/ Roni Mikael Hietaranta (FIN), som vandt så knebent som 6-4, 4-6, [10-7]

Forrige artikelWTA Doha: 3 kvarters “opvarmning” inden Wozniacki vs. Azarenka revanche
Næste artikelATP Acapulco: Ryan Harrison sender den forsvarende mester ud
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.