Der var drøje hug til drengene i onsdagens anden runde i den internationale kat. 3 i Farum, mens pigerne fightede sig videre til torsdagens kvartfinaler.

Espergærdes Nikoline Gullacksen og Hillerøds Nina Vicic  levede op til deres seedninger som henholdsvis 2 og 5, da de vandt onsdagens opgør. Gullacksen havde Ine Soltveit Stange på den anden side af nettet. Den norske jente bed godt fra sig og var tæt på at tvinge opgøret ud i et afgørende tredje sæt. Men Gullacksen holdt fast og vandt kampen 6/4 7/6(6.

Nina Vicic havde knap så store problemer med Sveriges Ebba Hennemann, der måtte se sig slået 6/2 6/1 af den stærkt spillende dansker.

Hos drengene var Norges Max Bakken en lidt for stor mundfuld for KB´s Felipe Mikkelsen. Mikkelsen måtte med nederlaget på 1/6 0/6 finde sig i at være blevet endnu en dansk skalp på nordmandens rekordliste. Oskar Brostrøm Poulsen har tidligere slået nordmanden. Men det bliver ikke i Farum, at den præstation kommer til at gentage sig.

For Oskar Brostrøm Poulsen tabte overraskende til en anden nordmand, Jakob Krefting. Den useedede nordmand lagde ud som lyn og torden og tog første sæt 6/0. I andet sæt kom den 2. seedede dansker tilbage. Han tog sættet 6/2. Og i tredje sæt fulgte de to spillere hinanden til 6/6, inden nordmanden kunne sætte trumf på med 7/4 i tiebreaken.

I doubleturneringen slog duoen Lukas G, Wendelboe & Tobias B. Kudsk sig videre til semifinalen med en flot sejr over de 3. seedede polakker Kusiewics og Bojarski.

Hos pigerne er Nina Vicic og makkeren Marija Semenistaja (Litauen) i finalen, hvor de som 1. seed er favoritter i torsdagens finale mod det polske par Golos & Wygonowska.

Udvalgte resultater fra onsdagens program:

Adrian Luddeckens (Sverige) vs Tobias Bo Kudsk (Skovbakken) 6/2 7/6(6)

Emilia Valentinsson (Sverige) vs Divine Dasam Iheme (KB) 6/3 7/6(3)

 

 

Forrige artikelITF Helsinki: Karen i kvartfinale ved at vinde de vigtige bolde
Næste artikelTE U14 Farum: Dansk sejr i damedoublen
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.