Seedningen holdt i Farums internationale grade 3. Topseeds møder hinanden i lørdagens finale.

Og 2. seed Nikoline Gullacksen (Espergærde) står efter fredagens fornemme semifinalesejr 3/6 6/2 6/2 over den stærke polak, Pola Wygonowska i, hvad der tegner til at blive en spændende finale lørdag kl. 11:45.

Om hun kan sætte trumf på sin fantastiske turnering afhænger af, om hun rammer topformen lørdag middag. Finalemodstanderen, Marija Semenistaja (Letland) viste i sin semifinale stor klasse, da hun  besejrede Nina Vicic (Hillerød) så sikkert som 6/1 6/3.

Semenistaja har ikke afgivet sæt i sine 4 opgør på sin vej til finalen. Hun ligger 91 på TE´s U14 rank, 75 pladser foran Gullacksen, der på sin vej til finalen frem for alt har demonstreret et fighterhjerte i sine tre, ret tætte opgør. Hun har været nede, men har slået sig tilbage og vendt et truende nederlag til sejr. Mod Semenistaja skal der og vil der helt sikkert blive fightet. Her på TennisAvisen krydser vi alle vore fingre på, at hun også rammer topformen lørdag middag.

Forrige artikelITF Helsinki: Double titel til Karen Barritza, som spiller single finale lørdag
Næste artikelWorld Tour Finals: Djokovic mod Nishikori, Murray mod Raonic
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.