Tennisavisen har netop haft fokus på en af de danske U12 Europamestre i denne artikel om Holger Vitus Nødskov Rune – Danmarks næste store tennisstjerne: Holger og drømmen om Roger Federer.

Holger er dog ikke den eneste danske U12 spiller, som har vist høj international klasse. Det samme har Elmer Møller, der var med til at sikre Danmark Europamesterskabet i U12 sammen med Holger og Arthur Leonhardt Linck.

Elmer har ligesom Holger et kæmpestort potentiale, og her på Tennisavisen vil hans tennismæssige udvikling blive fulgt med samme interesse, som det vil være tilfældet for Holger og andre danske tennis-talenter, og Tennisavisens læsere vil blive holdt informeret om, hvordan de klarer sig, når de deltager i internationale turneringer – sommetider og i nationale.

Elmer deltager i denne uge i TE U12 turneringen 7th Novotech Trophy i Rakovnik, Tjekkiet, hvor han mandag fik en god start, da han i 1. runde vandt sikkert 6-1, 6-2 over Michal Kracman (CZE).
I næste runde bliver Elmers modstander Alexander Glomib (GER), som var oversidder i 1. runde.

Elmer deltager også i double, hvor hans makker er Martin Benes (CZE), og de møder i 1. runde  Stephen Baum/Vojtech Veigert (CZE).

Holger spiller også i denne uge, hvor han deltager i en turnering i Porto San Giorgi i Italien. Nærmere herom følger efter hans første kamp, som er i 2. runde, da han er oversidder i 1. runde.

Forrige artikelWimbledon: Mandagens dame resultater
Næste artikelITF Pittsburg: Mikael Torpegaard vinder kval efter bedste kamp til dato
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.