Holger Vitus Nødskov Rune afsluttede en vellykket turnering i Frankrig ved at vinde endnu en international titel i single. Desuden fik han en 2. plads i double

Inden lørdagens finale i single ved Category 3 (som er højeste kategori for U12) turneringen 25éme Passagespoirs, Le Passage d’Agen, Frankrig. modtog Tennisavisen dette billede af de 2 finalister, Frankrigs no. 1 Leo Raquin (til venstre) og danske Holger Vitus Nødskov Rune.

De 2 finalister skulle allerede dyste lørdag morgen kl. 1000, men det var i første omgang i finalen i double, hvor Holger spillede sammen med Giovanni Mpetshi Perricard fra Frankrig mod Leo Raquin og hans landsmand Mehdi Sadaoui.

Aneke Rune havde på forhånd betegnet det som en mental svær kamp mod no. 1 og 2 i Frankrig, hvor Holgers makker er no. 3.
Det viste sig at holde stik, idet de 2 franskmænd vandt finalen 6-3, 6-3.
Holgers smil på præmie-billedet tyder dog på, at “skuffelsen” ikke var voldsom stor.

Finalen i single var programsat til kl. 1500, så der var nogle timer til at lade op til kampen, hvor Holger skulle forsøge at få revanche for nederlaget i double mod Leo Raquin.

Holger var helt klar til opgaven mod en vedholdende og alsidig spiller, som sørgede for, at starten af kampen var meget jævnbyrdig.
Herefter fandt Holger frem til den rette taktik, som gav en sikker sejr på 6-2, 6-1 i en kamp, som var velspillet af dem begge.

Herunder Holger med det synlige bevis for den flotte titel.

 

Forrige artikelTE U14 Lodz: Emil Okkels, Niels Korsgaard, Elmer Møller og Mille Elsborg i “overset” turnering
Næste artikelWTA Rom: Maria vandt den “kolde krig”
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.