Dagen igår hvor ITF’s Commitment award blev uddelt var selvsagt også en stor dag for Dansk Tennis Forbund.

Det kom klart til udtryk i formand Henrik Klitvad’s tale ved prisoverrækkelsen. Henrik Klitvad bemærkede at Frederik Løchte Nielsen nu var medlem af en fornem klub. I det hele taget udtrykte formanden taknemmelighed for Frederik Løchte Nielsen. Han kunne ikke udtrykke nok rosende ord om den loyale spiller for Davis Cup holdet.

Og det er ikke uden grund at formanden er taknemmelig for Frederik Løchte Nielsen. De mange gange han har repræsenteret Danmark i Davis Cup har gjort ham til ankermand. I mange henseender er Løchte DTF’s ansigt udadtil. Og det har han forvaltet på fornemste vis.

Frederik Løchte Nielsen er ikke den første dansker der har modtaget denne pris og formanden tog sig også tid til at hylde dem. De tidligere danske modtagere af prisen er Kenneth Carlsen, Michael Mortensen, Torben Ulrich, Frederik Fetterlein, Kurt Nielsen, Jørgen Ulrich og Einer Ulrich.

Forhåbentlig kommer dansk tennis mere i fokus især på grund af Davis Cup holdets indsats og Frederik Løchte Nielsens indsats. Mon ikke formand Henrik Klitvad håber det ligeså meget som os andre.

Forrige artikelITF’s Commitment Award i FN Byen: HKH Kronprinsen hyldede Frederik Løchte Nielsen
Næste artikelITF Commitment Award i FN Byen: Kenneth Carlsen er glad for sin ankermand
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.