Da ITF’s Commitment Award blev uddelt til Frederik Løchte Nielsen igår i FN Byen var det HKH Kronprinsen der uddelte prisen til Frederik Løchte Nielsen.

HKH stillede bagefter op til et kort interview med pressen. Her fortalte Kronprinsen der er protektor for Dansk Tennis Forbund, at han med stor interesse fulgte Frederik Løchte Nielsen og de danske spillere i al almindelighed.

Han udtrykte stor beundring for Frederik Løchte Nielsen. Han udtalte: “Han (Frederik Løchte Nielsen, red.) stiller op. Han er stolt af at repræsentere sit land. Han kommer gerne. Der er et rigtig godt sammenhold i Davis Cup truppen. Løchte er den erfarne spiller og det betyder rigtig meget at han er der.”

HKH Kronprinsen gav os alle en opvisning i skumtennis sammen med nogle af B93′ juniorer. DTF’s mand sagde på et tidspunkt at det var sidste bold, men HKH kronprinsen insisterede på at spille nogle flere bolde.

Den imødekommende Kronprins var med til at gøre dagen mindeværdig og sætte en tyk streg under Frederik Løchte Nielsen som en stor repræsentant for dansk tennis.

Forrige artikelITF Commitment award i FN Byen: Løchtes dag
Næste artikelITF’s Commitment Award i FN Byen: DTF,s formand taknemmelig for Frederik Løchte Nielsen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.