Ved ITF Commitment Award i FN Byen igår var Davic Cup holdets kaptajn også på podiet for at hylde Frederik Løchte Nielsen.

Kenneth Carlsen arbejder med ham til daglig. Hele Carlsens tale oste den respekt der kommer af at have med en spiller at gøre som man kan stole helt på. Og det var det underliggende i hans tale. Faktisk mente Carlsen at Løchte planlagde hele sin sæson efter Davis Cup. Han vidste det ikke med sikkerhed, men han havde det på fornemmelsen. Løchte bekræftede senere den antagelse.

Kenneth Carlsen kom også med en kliché, som vi alle kender. Han fortalte at Davis Cup holdet har det godt sammen og at når de var sammen så fortalte de hinanden “røverhistorier.” Enhver ved at når man kombinerer mænd, omklædningsrum og sport er et uundgåeligt slutprodukt, “røverhistorier.” Vi havde nok allesammen ventet at høre et par “røverhistorier,” men det skete ikke, og det var nok også bedst sådan.

Kenneth Carlsen afslørede stor respekt for prismodtageren, Frederik Løchte Nielsen. Hans tale var en tale fra en loyal tennisspiler til en anden. Kenneth Carlsen har selv modtaget prisen tidligere og hvem kunne bedre give sin hyldest til Frederik Løchte Nielsen.

Forrige artikelITF’s Commitment Award i FN Byen: DTF,s formand taknemmelig for Frederik Løchte Nielsen
Næste artikelITF Junior Stavanger: Samavati, Krause og Hillingsø eneste i 2. runde
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.