Tennisavisen har flere gange omtalt sidste års tur til Østen med Euroelite Tennis, hvis concept bl.a. er, at give deltagerne større selvtillid og blive bedre til at vinde tætte kampe

[quote_box_center]

Making the players more confident

FINDING A WAY TO WIN THOSE CLOSE MATCHES MORE OFTEN

[/quote_box_center]

Philip Hjorth var en af de 4 danske deltagere på turen til Østen, og noget kunne tyde på, at han har taget conceptet til sig, idet han onsdag formiddag ved Grade 4 turneringen Bellevue ITF Junior i Vesterås vandt 6-3, 5-7, 7-6(5) over (1141) Nils Heimer (SWE).

Philip, der er rangeret 1133, var nede med et break i det meste af 3. sæt, og i den afgørende tie-break kom han bagud 0-2, men han vandt de næste 5 bolde, hvorefter det lykkedes modstanderen at udligne til 5-5.
Philip holdt derefter sin serv og fik således matchbold ved 6-5. Modstanderens store serv havde voldt Philip problemer gennem hele kampen, men da han skulle serve med matchbold imod sig, blev presset måske for stort, og han endte med at serve dobbeltfejl, og Philip kunne efter 3 timer stå som vinder af kampen.

August Holmgren spiller næste kamp på samme bane, og senere spiller de 3 danske piger, som er med i turneringen, ligeledes 1. runde kampe. Herom senere.

Forrige artikelRoskilde Tennis Klub: Vi skal i Elitedivisionen
Næste artikelQatar Open dag 2: Nadal slået overraskende ud
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.