Vanshelboim er i denne uge i Riga, hvor han er direkte i main draw i ITF Grade 4 turneringen Ventspils Open.

Mandag stod han i første runde over for Estlands Carl Bret Parko. Og det blev til en sikker sejr på 6/2 6/2. Modstanderen i onsdagens anden runde ser ud til at blive en lidt større mundfuld for den 15-årige KBér. Emilis Rusakevicius fra Letland er 3. seedet. og den 17-årige lithauer ligger som nr. 523 omkring 300 pladser over Vanshelboims placering på ITF´s rangliste.

På spindesiden blev det til tidlig exit i første runde for både KB´s Emilie Hansen og Roskildes Mille Elsborg. De danske piger havde fået den værst tænkelige lodtrækning. Emile Hansen havde trukket 1. seed Paulina Bakaite. Den 18-årige dansker tabte 0/6 2/6 til den et år yngre littauske spiller, der med sin rank 214 ligger langt over danskeren på ITF´s rangliste. Mille Elsborg var oppe imod 2. seed Deniza Marcinkevica fra Riga. Den 14-årige dansker, der ligesom Emilie Hansen er placeret uden for top 1000 på ranglisten tabte opgøret 3/6 3/6.

Resultater Ladies & gentlemens doubles:

Jakovleva/Polischuk (Riga) vs Mille Elsborg/Emilie Hansen (DK)  6/1 6/0

Erdmann (Tyskland)/Vanshelboim (Ukraine) vs Ozolins/Rocens (Riga) 6/4 4/6 10-7

 

 

Forrige artikelWTA Tokyo 2: Wozniacki 2.0 viser klassen
Næste artikelChallenger Columbus: Torpegaard/Pollanen videre i double. Single kl. 20 på Livestream
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.