Mikael Torpegaard og hans finske makker Herkko Pollanen debuterede på Challenger med sejr over David O'Hare og Joe Salisbury

Det er ikke kun i single, at Mikael Torpegaard plejer at være garant for sejr til Ohio State University’s tennis team Buckeyes, det samme er som regel tilfældet, når han sammen med sin finske makker Herkko Pollanen udgør 1. doublen for teamet, og i sommerpausen har parret desuden sikret sig 2 Futures titler i double i Pollanens hjemland, da de sammen vandt 10K titlen i både Kaarina og Helsinki

ITF Kaarina: Torpegaard snupper doubletitel og er i single-finale mod Casper Ruud

ITF Helsinki: Torpegaard slutter “sommer-ferien” med to titler

Derfor er det helt rimeligt, at arrangørerne har tildelt parret et wildcard til 2016 Columbus Challenger, som afvikles på Buckeyes’ hjemmebane i Ohio.
I 1. runde mødte de David O’Hare (IRL) og Joe Salisbury (GBR), som blev besejret 6-3, 4-6, [10-5], og de fik således dokumenteret, at de også kan begå sig i double på ATP Challenger niveau, hvilket man kan forvisse sig om ved at gense kampen herunder

Modstanderen i 1/8-finalen findes i kampen mellem 3. seedede Matt Reid/John-Patrick Smith (AUS) vs. Steven De Ward (AUS)/Ben McLachlan (NZL). Denne kamp er endnu ikke programsat.

Det er til gengæld Mikael Torpegaards 1/8-finale mod 4. seedede no. 159 Peter Polansky (CAN).
Kampen kan efter planen ses herunder kl. 2000cet. Forinden kan man samme sted følge disse 3 kampe fra kl. 1600cet
(272) Sam Groth (AUS) vs. (Q) (655) Jared Hiltzik (USA)
8. seedede (192) Guilherme Clezar (BRA) vs. (236) Frank Dancevic (CAN)
7. seedede (189) Blaz Rola (SLO) vs. (268) Tennys Sandgren (USA)

De to førstnævnte er 1. runde kampe, mens den sidste er 1/8-finale.
Efter Torpegaards kamp kan man på samme bane følge 1/8-finalen mellem (238) Tommy Paul (USA) og Sekou Bangoura (USA)

På den anden bane kan man herunder kl. 1700cet følge 1. runde kampen mellem (WC) Jeffrey John Wolf (USA) og (Q) (398) Mikelis Libietis (LAT) efterfulgt af 1/8-finalen mellem (361) Evan King (USA) og (Q) (341) Roberto Quiroz (ECU)

Derefter følger doublen mellem 1. seedede Sam Groth (AUS)/Austin Krajicek (USA) og Mikelis Libietis (LAT)/Dennis Novikov (USA)

 

Forrige artikelITF Junior Riga: Eric Vanshelboim er videre i Ventspils Open
Næste artikelWTA Tokyo 2: Caroline Wozniacki vandt “battle royale”
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.