Både Julie Noe og Cecilie Lundgaard Melsted fik ørerne i maskinen med nederlag i 1. runde i både single og double

Det er formentlig ikke kun Caroline Wozniacki, der betragter Egypten som et “farligt” sted, for både Julie Noe og Cecilie Lundgaard Melsted blev begge i denne uge udsat for et rent “bombardement” på tennis-banen, da de ved $10,000 turneringen i Sharm El Sheikh begge måtte forlade 1. runde af hovedturneringen efter indkassering af “æg” (0-6).

Det så ellers lovende ud, da undertegnede i tirsdags gik ind på livescore og konstaterede, at Julie havde vundet 1. sæt 6-4 og førte 4-2 i 2. sæt.
Hvad der siden skete er det ikke lykkedes endnu at få svar på, men i resten af kampen vandt Julie ikke et eneste parti, og hun tabte således 6-4, 4-6, 0-6 til no. 631 Riya Bhatia (IND), der var seedet 5 i turneringen.

Senere samme eftermiddag stod Julie igen overfor samme modstander, da hun sammen med Cecilie Lundgaard Melsted i 1. runde i double mødte 4. seedede Riya Bhatia (IND)/Britt Geukens (BEL), som efter 52 minutter stod som vindere 6-1, 6-2.

Tennistræner Bjørn Hilberg, og Cecilie Melsted
Foto: Sportsfotograf.com.

Cecilie skulle først spille 1. runde i single om onsdagen, og hun mødte ligeledes en seedet modstander, 7. seedet no. 666 Nora Niedmers (GER), som i løbet af 36 minutter uddelte et par “briller” (6-0, 6-0) og 51-16 i vunde games. Cecilie havde dog en enkelt break-chance undervejs.

Tilføjelse 4. februar kl. 2140
Tennisavisen har efterfølgende været i kontakt med Julie Noe, som her fortæller om hendes oplevelse af single-kampen

“Det var virkelig ærgerlig med min kamp, for havde den lige hvor jeg ville.
Har desværre døjet med sygdom/hoste den sidste månedstid og kan ikke helt finde ud af hvad det er…
Ved 4-2 i andet begyndte jeg at hoste, og al min energi blev brugt der, og derfra havde jeg intet at stå imod med på banen.
Jeg har derfor også besluttet at rejse hjem før tid, da jeg helbreds-mæssigt ikke føler mig klar til at præstere næste uge og gerne vil have undersøgt, hvad der kunne være galt og arbejde videre derfra.”
Forrige artikelITF Palm Coast: Benjamin Hannestad besejret af 2. seedet
Næste artikelITF Junior Peru: Philip Hjorth fortsætter god udvikling
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.