Anders Grinderslev er i storform og elsker tennis, så han udover studier og trænerjob vil spille flere Futures

23-årige Anders Grinderslev viste ved de Danske Mesterskaber i tennis forleden, at han kan spille på et meget højt niveau, hvilket han bl.a. viste, da han vandt en sikker sejr over talentfulde Sebastian Grundtvig i 1/8-finalen, og i kvartfinalen var han meget tæt på at vinde over den senere vinder af DM-titlen, Benjamin Hannestad, der med nød og næppe sikrede sejren 7-5 i 3. sæt.

Anders Grinderslev
Foto: Sportsfotograf.com. – Anders Grinderslev

Anders har ikke deltaget i Futures turneringer i mere end 2 år, men i sidste weekend deltog han i kvalifikationen til $15.000 turneringen Rotterdam Open, hvor han udnyttede sin gode form til at spille sig videre til hovedturneringen med disse 3 sejre:
Q64: Rohit Navelkar (USA) 6-4, 5-7, 6-4
Q32: [10] (1667) Hunter Reese (USA) 6-4, 5-7, 6-4
QFi: Gijs Buntsama (NED) 7-5, 6-1

Tirsdag skulle Anders så forsøge at optjene et enkelt point og få sit navn på ATP-ranglisten, hvilket krævede sejr over 5. seedede Corentin Denolly (FRA), der er no. 444 på ranglisten, men Anders betegner selv Franskmanden som en “sindsygt stærk spiller”, der simpelthen var for god.
Han betegnede det som en rigtig fed kamp, der var meget lærerig.

Jeppe Frantzen og Anders Grinderslev
Foto: Sportsfotograf.com. – 2 Skovbakken trænere, Jeppe Frantzen og Anders Grinderslev

Anders tilføjede, at han elsker at spille tennis, og med sin gode form har han fået mod på at spille flere internationale turneringer.
Det bliver dog ikke på fuldtid, idet Anders studerer Nordisk sprog og Litteratur på Aarhus Universitet, og desuden er han træner i Skovbakken.
Han bekræfter dog, at han ved at spille internationale turneringer kan få nogle fede oplevelser og udfordre sig selv på et højt plan.

Olga Helmi
Foto: Sportsfotograf.com. – Olga Helmi

Anders var ikke den eneste fra Danmark i turneringen, idet Olga Helmi deltog i kvalifikationen hos kvinderne, hvor hun måtte nøjes med en enkelt kamp, som hun tabte 1-6, 5-7 til Alice Moroni (ITA).

Karen Barritza
Foto: Sportsfotograf.com. – Karen Barritza

Karen Barritza trådte først ind i samme turnering onsdag, og hun er allerede helt fremme i kvartfinalen, idet hun efter sejr i 1. runde 6-0, 6-3 over no. 725 Ani Vangelova (BUL) fik en walkover i 1/8-finalen mod Amelie Intert (GER), som var videre fra kvalifikationen og trak sig efter sejr i 1. runde.

Karen er no. 468 på WTA-ranglisten og seedet 3, og hun møder i kvartfinalen vinderen af opgøret mellem no. 820 Malene Helgo (NOR) og no. 720 Albina Khabibulina (UZB)

Forrige artikelUS Open Junior: DTF sender Kenneth Carlsen med Clara Tauson til US Open kval
Næste artikelDagens kampe torsdag 24. august: Kvartfinaler i New Haven med 2 Belgiere fra kval
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.