Ranglistens no. 658 Ilya Vasilyev stoppede Johannes Ingildsens stime på 4 sejre i kvalifikationen

Ved $15.000 turneringen USTA MEN’S $15K PLANTATION COMMUNITY TENNIS OPEN i Florida blev det ved de 4 sejre i kvalifikationen for Johannes Ingildsen (Joe), der i 1. runde af hovedturneringen blev besejret 6-3, 6-3 af ATP-ranglistens no. 658 Ilya Vasilyev (RUS).

Det samme blev tilfældet for hans doublemakker fra University of Florida, Alfredo Perez (USA), der ligeledes havde været igennem kvalifikationen, da han tabte til en anden kvalspiller no. 908 Maciej Rajski (POL), der vandt 6-4, 5-7, 6-1.

De to team-kammerater fik således begge 5 kampe ved turneringen, hvilket kan vise sig at have givet dem værdifuld kamprutine, inden de formentlig skal spille kampe for Florida Gator 21. januar, hvor et kvalificeret gæt vil være, at de spiller 1. doublen, da de på den seneste college rangliste er no. 3 i double, hvilket sejren herunder i november er en væsentlig årsag til

Selvom Joe efter starten på college i efteråret 2016 også har præsteret flotte resultater i single, figurerer han fortsat ikke på ranglisten i single, hvor der er 6 spillere fra teamet, men mon ikke Joe med de 4 sejre i Plantation fik vist, at han snart begynder at arbejde sig op ad ranglisten, hvor to af hans landsmænd befinder sig, da Mikael Torpegaard og Christian Sigsgaard er henholdsvis no. 2 og 6.

College Tennis: Johannes Ingildsen vinder titel i USA debut (26. sep 2016)

College Tennis: Double-titel til Joe Ingildsen ved regionalt mesterskab (25. okt)

 

Forrige artikelITF Junior Malmø: Holger æg til finne, der sendte 1. seedet ud. Olga i semifinale
Næste artikelITF Junior Malmø: Olga i finale efter ny 3-sæts sejr over Gurholt. Holger i semi
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.