Casper Ruud er det helt store navn i norsk tennis for tiden, og han trak fuldt hus til finalen i en beskeden $10.000 turnering i Norge

Lørdagens finaler ved $10.000 turneringen Collector Bank Norwegian Open blev afviklet i nogle festlige rammer, som formentlig sjældent opleves i denne beskedne turnerings-kategori.

En væsentlig årsag var dog, at det helt store nye navn i norsk tennis, Casper Ruud deltog i turneringen, hvor han havde kvalificeret sig til finalen, og den omfattende medie-opmærksomhed var med til at skabe så stor interesse, at finalen blev spillet i en totalt udsolgt Oslo Tennisarena, hvor der desuden blev opstillet ekstra stole langs sidelinjerne – og udenfor stod folk fortsat i kø for at købe billetter.


Programmet indledtes med finalen i damesingle, hvor 5. seedede Jacqueline Cabajawad (SWE) som tidligere omtalt i Tennisavisen vandt 6-3, 6-3 over 1. seedede Amanda Carreras (GBR)

Jacqueline Cabajawad
All rights reserved Espen Hildrup 2016 – Jacqueline Cabajawad, vinder af Collector Bank Norwegian Open

Hovedretten set fra et norsk synspunkt var finalen i herresingle, hvor 17-årige Casper Ruud mødte 20-årige Gianluigi Quinzi (ITA), der tidligere har vundet Wimbledon som junior.
Italieneren var den bedste på dagen, og han vandt med de overbevisende cifre 6-4, 6-2.


Arrangørerne havde sørget for, at finaledagen blev et ægte event, hvor publikum og seere, som fulgte med på livestream, også kunne opleve tennis-entertaineren Mansour Bahrami, som fik assistance af både Viktor Durasovic, Casper Ruud og Joachim Bjerke.
På turneringens Facebook-side herover findes massevis af flotte billeder fra finale-dagen.

Mansour Bahrami, Viktor Durasovic, Casper Ruud og Joachim Bjerke
All rights reserved Espen Hildrup 2016 – Mansour Bahrami, Viktor Durasovic, Casper Ruud, Joachim Bjerke

 

Forrige artikelCollege Tennis: Danske finalister: Torpegaard i single – Ingildsen i double consolation
Næste artikelCollege Tennis: Torpegaard besejret i finalen. Ingildsen vinder double consolation
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.