Philip Hjorth fortsatte de gode takter fra de to første kampe, og han er klar til semifinale mod hollænder med danske relationer

Som tidligere omtalt har Philip Hjorth spillet sig frem til kvartfinalen ved  Grade 4 turneringen Estonian Junior Open i Tallinn, Estland med sikre sejre i de to første runder.
Billedet herover er fra denne turnering.

I den første kamp vandt Philip 6-1, 6-2 over Sergio Gomez Montesa, som Philip kender i forvejen som en defensiv spansk grus-specialist.
Philip sørgede for at mixe spillet godt op til stor frustration for spanieren.
I den næste kamp vandt Philip efter en solid indsats på alle fronter 6-3, 6-3 over den storservende ukrainske venstrehånds-spiller (676) Ilya Degoduk.

Philip har været ude et par måneder som følge af en muskel-skade, men efter behandlinger og genoptræning er han igen klar til at spille turneringer, hvilket hans indsats i torsdagens kvartfinale også viser er tilfældet, da han vandt over (1027) Tomasz Dudek (POL) 6-3, 6-4.

Kampen blev udsat 4 timer på grund af regnvejr. Den våde bane var en fordel for polakkens defensive spillestil.
Philip havde godt tempo i sit spil og dikterede duellerne i første sæt.
Den våde bane bevirkede, at boldene blev tungere og langsommere efterhånden, og Philip kom trods break til 1-0 bagud 1-3 i 2. sæt, men han kæmpede sig tilbage ved at diktere spillet, og han sikrede derved sejren.

Philip møder i semfinalen hollandske Christian Lerby, som har (en kendt) dansk far.
Christian vandt i kvartfinalen over (846) Daniel Soyfer (USA) 7-6(5), 4-6, 6-1.

Christian er også i semifinalen i double, da han sammen med Sergio Gomez Montesa (ESP) vandt over 3. seedede Robin Erik Parts/Siim Troost (EST) 6-4, 5-7, [10-6].
Han kunne også have mødt Philip i semifinalen i double, men det blev forpurret af det finske par Ilari Vesanen/Otto Virtanen, der vandt over Philip og hans britiske makker Jack Draper 6-7(4), 6-4, [10-7]

Forrige artikelEntryliste: Uge 23, International Nottingham, Caroline, Azarenka m.fl.
Næste artikelCollege Tennis: Torpegaard videre i single og double. Bjerrehus ude
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.