Både Sebastian Grundtvig og Holger Vitus Nødskov Rune fjernede enhver tvivl om udfaldet, da de med suveræne cifre er klar til "kammeratligt møde" i finalen

Inden Sebastian Grundtvig (Seb) og Holger Vitus Nødskov Rune drog af sted for at deltage i Grade 4 turneringen Riga Open jokede de med, at de ville møde hinanden i finalen.

Det skulle i praksis vise sig at være mere end både ønsketænkning og en joke, idet det fredag formiddag blev til virkelighed, da de begge fortsatte stimen af sikre 2-sæts sejre i semifinalen.

Seb havde helt som ventet ingen problemer med at vinde sikkert 6-1, 6-2 over 17-årige Filip Tensing (SWE), der dagen før vandt marathon-opgøret 6-3, 4-6, 7-5 over 3. seedede Tomasz Dudek (POL).

Holger, der er seedet 6, spillede en flot kamp mod 4. seedede Filip Kolasinski (POL), og med gode server, eksplosivt spil og lækre toppede slag vandt han en sikker sejr 6-2, 6-2.

Da Tennisavisen modtog meldingen om de flotte præstationer sammen med ovenstående billede, var Holger og Seb i gang med at spille semifinale i double mod Oliver Saarinen/Iiro Vasa (FIN).

Holger og Seb vandt semifinalen i double 6-3, 6-2, og de møder i lørdagens finale det 1 seedede Lettiske par Roberts Grinvalds/Karlis Ozolins (LAT), der i den anden semifinale vandt 7-6(3), 6-0 over KBs Eric Vanshelboim (UKR) og Artsiom Bardzin (BLR).

Single-finalen spilles kl. 0900cet og doublen spilles på samme bane efter en passende pause.

Forrige artikelDH mænd: Topbrag om pladser i slutspillet
Næste artikelGrand Slam US Open: Forskudt 2 timer i første uge på Eurosport og live på Player fra 12 baner
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.