De negle, der blev bidt i den ulidelige venten på resultatet fra Clara Tausons 2. runde match mod svenske Ebba Rosberg, skulle vise sig at være gået ganske unødigt til spilde.

For Gentoftes 13-årige supertalent gav endnu en gang en smagsprøve på sit store potientale, da hun med med cifrene 6/2 6/1 havde føjet svenskeren til endnu et navn på sin rekordliste.

Det er muligt, at der bliver mere grund til at bide negle, når Clara torsdag formiddag møder Letlands Alise Cernecka. Den to år ældre lette er rangeret 976 hos ITF, hvor vi finder Clara på en plads som nummer 1181.

På papiret ligner det en jævnbyrdig kamp. Men i og med, at Cernecka onsdag slog 6. seed Alexandra Hunter (England) så sikkert som 6/2 6/3, må Clara finde sig i at være underdog.

Forrige artikelITF Orange Park: Irriterende nederlag til velspillende Hannestad
Næste artikelITF Junior Piestany: Missede chancer forskellen for Grundtvig
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.