III Abierto Juvenil Mexicano er en grade A ITF juniorturnering. Der findes ikke højere niveau blandt juniorturneringer. Der er i alt tilmeldt 4 danske juniorer. Det er Emilie Francati på pigesiden og så er det Benjamin Hannestad, Johannes Ingildsen og August Holmgren på drengesiden. De 3 første er direkte inde i hovedturneringen, mens August Holmgren må igennem kvalifikation.

Men August åbnede med brask og bram slog Carlos Poo Santillan, Mexico med 6-0,6-0. Trods den flotte sejr bliver det ikke nemt for August at kvalificere sig. I næste runde møder han Daniel Stenger Valdez, Mexico som iøvrigt også vandt sin kamp mod en landsmand med to “æg.” Her har det danske stortalent en god chance. Herefter er det formentlig spillere der ligger højere på verdensranglisten end August. Men August har vist stigende formkurve, så måske kan det lykkes.

Forrige artikelATP Barclays World Tour Finals: Djokovic mod Federer i finalen
Næste artikelFed Cup: Wozniacki tilbage i landsholdstrøjen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.