Der var rød-hvid domininans i SBW-NET ITF Junior Open, men desværre var det det Scweiziske flag, der blafrede rødt og hvidt efter kvartfinalerne.

Hannah Viller Møller lagde ellers stærkt ud mod sin modstander, Sina Zuger. Første sæt gik rent hjem til danskeren 6/0. Men det var efterfølgende den Scweiziske pige, der tog over og sikrede sig sejren med en samlet 0/6 6/4 6/3.

Også i doublen måtte Hannah og makkeren Hannah Davies (UK) se sig slået. I et tæt opgør tabte de til den Shweiziske konstellation Fux & Peer 2/6 6/3 (8/10).

For Sebastian Grundtvig og Romeo Midtgaard Jivraj blev kvartfinalen også endestationen. Igen var det et Shweizisk par, Alt & Von Der Schulenburg, der viste sig fra den ugæstfri side ved at vinde 7/6(4) 6/4 over danskerne.

Forrige artikelUS Open: Torsdagens 2. runde kampe på Eurosport/Eurosport DK og Eurosport Player
Næste artikelTE Birkerød: Camilla Flintholm Jensen og Emil Okkels Jensen er videre
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.