Troels Andersen fik en enkelt sejr i kvalifikationen, mens Mathilde Tranberg og Olivia Gram begge tabte 1. runde i hovedturneringen i single

De to 16-årige danskere Mathilde Tranberg og Olivia Gram måtte nøjes med en enkelt kamp i single ved denne uges Grade 5 turnering Nature Elements Luxembourg Indoor Junior Open i Esch/Alzette, Luxembourg, hvor begge var direkte i hovedturneringen.

Mathilde tabte 3-6, 2-6 i 1. runde til Nadine Keller (SUI), der er no. 702 på ITFs junior-rangliste, hvilket er godt 100 pladser foran danskeren.
Olivia er no. 910 og hun tabte 3-6, 3-6 til no. 917 Juliette Bastin (BEL).

Der var også danske deltagelse i kvalifikationen hos drengene, hvor Troels Andersen i 1. runde vandt 6-1, 6-0 over Alexander Marinov (LUX).
I 2. runde tabte Troels 3-6, 6-7(5) til Kyrian Jacquet (FRA), der var seedet 5 i kvalifikationen.

Resultatmæssigt var det således ikke det store udbytte for de danske deltagere, men til gengæld gik det bedre for Olivia i double-rækken, hvor hun er seedet 3 sammen med Estella Jaeger (GER).

De var derfor oversiddere i 1. runde, hvorefter de i kvartfinalen vandt 7-6(5), 6-4 over Nadine Keller/Marie Mettraux (SUI).
I Semifinalen mødte de 2. seedede Maelys Bougrat/Diane Parry (FRA), som torsdag vandt 6-2, 6-4

Billedet herover er fra UM 2016, hvor Mathilde og Olivia blev hhv. no. 1 og 3. Karoline Laursen blev no. 2.

Forrige artikelITF Sheffield: Løchte stoppet i finalen
Næste artikelTennisviden: Tænke positivt under ekstremt pres – helt ærligt!?
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.