Benjamin Hannestad formåede ikke at overvinde presset fra modstanderen i kvartfinalen, hvor også doublen sammen med Johannes Ingildsen sluttede med match-tiebreak

Benjamin Hannestad har god grund til at være tilfreds med sin indsats ved Grade B1 turneringen 2015 European Junior Championships i Klosters, selvom det ikke lykkedes at vinde i kvartfinalen mod 5. seedede Stefanos Tsitsipas (GRE), der er no. 17 på ITFs junior-rangliste.

Benjamin er selv no. 73, og derfor var det største forventnings-pres formentlig på grækeren, som dog levede op til favorit-værdigheden, idet han vandt 6-4, 7-5.

Benjamin fortæller, at det blev en god kamp, hvor han ikke tog vare på de to små åbninger, som han fik i kampen, og han fortsætter

“Spillede en god kamp, var dog lidt for passiv i 1. sæt, som også var til hans fortjeneste, da han holdt pres på mig konstant og servede uhyggeligt.
2. sæt begyndte jeg at serve bedre og prøvede at presse hans 2. server mere, hvilket gjorde det til et spillemæssigt bedre sæt.”

og han betegner afslutningsvis turneringen som en “god turnering”.

Doublen sammen med Johannes Ingildsen sluttede ligeledes i kvartfinalen, hvor de efter match-tiebreak tabte til 1. seedede Geoffrey Blancaneaux/Corentin Denolly (FRA) 3-6, 7-5, [5-10]

 

Forrige artikelTrænerskift: Ana Ivanovics genbrug
Næste artikelChallenger Binghamton: Løchte manglede det sidste
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.