En dramatisk dag er overstået, og vi så bl.a. et comeback af Royals, fra udraderingen i går til en pæn sejr i dag. Igen var Kristina Mladenovic den store vinder for Royals med en sejr i single og i mix. I mixen spillede hun sammen med Menad Zimonjic, og det var en rigtig god kamp at se. Kirsten Flipkins var modstanderen i single, og havde Kristina ikke tanket selvtillid i mixen, kunne resultatet godt have været anderledes. Ivanisevic var ikke så hårdt skadet, at han ikke kunne gennemføre dagens match, der knebent gik til Mark Philippoussis. Godt at se de gamle legender i sving – herligt. Her resultatet:


Næste kamp blev en dramatisk en af slagsen. Singapore Slammers var uden en sejr, så der var lagt op til dramatik fra starten. Serena er kommet op i gear og vandt over Ana Ivanovic, der dog ydede god modstand. Så skulle mixen afvikles, og der kom Serena igen ned på jorden, da de mødte den fantastisk spillende Mirza, der har vundet alle mix indtil nu med sin makker Rohan Bopanna. Så var det Agassis tur, og han er ikke rigtig oppe i gear endnu, og måtte se sig slået af Santoro, der absolut spiller blændende i denne turnering. Slammers bagud – igen – så var det herresinglen mellem Tomas Berdych og Gael Monfils. Monfils tabte og balance igen. Også herredublen blev vundet – knebent – men antallet af vundne point var lige mellem de to hold, og det hele skulle afgøres i en såkaldt SUPER SHOOT OUT – en slags tiebreak, hvor den der har flest point efter 7 minutter, vinder det afgørende match point. Her vandt Berdych og dermed Slammers. Her er resultatet:


Stillingen er nu efter dag 5 på turen:

Forrige artikelITF Junior Eddie Herr, USA: Krampe sendte Hannestad ud og Sigsgaard tabte til 2.seedet
Næste artikelITF Sousse, Tunesien: Julie Noe vandt i 1. runde
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.