Patrick Kristensen blev slået af fransk spiller, som trak tempoet ud af spillet og slog til, når chancerne opstod

17-årige Patrick Kristensen har spillet sin hidtil bedste turnering ved Grade 1 Copa Barranquilla i Columbia, da han efter 5 sejre nåede frem til kvartfinalen, hvor han fredag blev besejret af 16-årige 14. seedede no. 93 Hugo Gaston (FRA) 6-2, 6-3.

Patrick fortæller i sin blog, at han egentlig spillede godt, men modstanderen var bare bedre til det hele.
Franskmanden trak tempoet ud af spillet, og så snart Patricks bolde blev en smule for korte, afgjorde modstanderen straks duellen.

Selvom Patrick spillede som dagen før, fungerede det ikke mod franskmanden, så han forsøgte at ændre på spillet, men uanset hvad han forsøgte, blev han alligevel udspillet.

Patrick optjente med kvartfinalen 60 point til ranglisten, hvor han med 117.5 point er no. 331 på den seneste rangliste, og disse point erstatter 7.5 fra en Grade 3 i Malaysia, og derfor vil han ved næste opdatering af ranglisten have 170 point, hvilket er omkring no. 200, hvilket kan forbedres yderligere, hvis han klarer sig ligeså godt i de næste turneringer.

Efter kampen fortalte den franske coach, at han udmærket forstod, hvor Patricks spil ikke fungerede mod Hugo Gaston, hvilket han forklarede med, at Patrick hidtil kun havde mødt spillere, som slog hård og lavede fejl, men Hugo var helt modsat, hvilket Patrick vil tage ved lære af forud for næste turnering i Ecuador.

Dave Bandelin fortæller til Tennisavisen, at det har været en fornøjelse at have Patrick som deres første “full-timer”.
Andre Andersson har tilføjet en masse til hans spil, og sammenlignet med sidste år har Patrick udviklet sig til en mere stabil spiller, som tager ved lære af alle hans kampe, og han er samtidig en “LEADER”, hvilken Dave betegner som en af EureElites’s missioner.

EuroElite - Ecuador 2017
Foto: EuroElite – Ecuador, med bl.a. Helena Francati og Hannah Viller Møller (no. 3 og 2 fra højre)

Dave fortæller, at han sammen med Hannah Viller Møller og Helena Francati samt deres norske team-kammerat Lukas Hellum Lilleengen ankom til Ecuador kl. 23 om aftenen.
Næste morgen gennemførtes deres “morning jog” og derefter på tennisbanerne kl. 10, hvor de bl.a. spillede med spillere fra Ecuador, Østrig og Israel, og han betegner det – at slå sammen med andre spillere, når de er på touren – som ikke kun at være SJOVT, men også SMART.

Dave udtrykker stor tilfredshed med indkvarteringen på Hacienda Chorlavi, og nedenstående billede tyder på , at især Hannah sætter pris på forplejningen – som dog ikke stammer fra hotellet, men fra Panama Airport, hvor duften af Cinnabon vakte Lukas’ interesse, og derfor måtte Helena og Hannah absolut dele en Cinnabon, som var fortæret i løbet af 60 sekunder.

Helena Francati, Hannah Viller Møller
Foto: EuroElite – Helena Francati, Hannah Viller Møller

Spillerne har nu foretaget “sign in” til kvalifikationen, hvilket Patrick kunne foretage telefonisk fra Columbia, men han bliver også nødt til at spille allerede samme dag, som han ankommer, hvilket nogle gange kan være betingelserne.

 

Forrige artikelAustralian Open: A. Radwanska sendt ud i 2. runde
Næste artikelKM junior 2017: HIK forgyldt ved københavnermesterskaberne
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.