Emilie Francati er videre til kvartfinalen i single efter sejr over modstander, som opgav at fuldføre 2. sæt. Emilie er desuden i semifinalen i double efter sikker sejr 6-1, 6-1

Emilie Francati fortsætter med de gode takter ved Grade A turneringen Campeonato Internacional Juvenil de Tenis de Porto Alegre.
I torsdagens 1/8-finale mod no. 215 Meghan Kelley (USA) vandt Emilie et relativt tæt 1. sæt 6-4, hvorefter modstanderen bad om en medical timeout for at få behandlet sit ben.
Hun fortsatte med at spille, men ved stillingen 3-0 til Emilie i 2. sæt valgte Kelley at stoppe, så Emilies vandt 6-4, 3-0 Ret’d.

Emilie fortæller til Tennisavisen, at Kelley formentlig valgte at stoppe for at satse på sin double, som hun efterfølgende vandt sammen med sin makker Emiliana Arango (COL), da de vandt 6-3, 6-2 over Juliana Valero (COL)/Agostina Zamprogno (ARG).

Emilie vandt også i double, da hun sammen med Usue Matane Arconada (USA) i kvartfinalen vandt 6-1, 6-1 over Sofia Munera Sanchez (COL)/Camila Romero (ECU), og dermed er Emilie for 2. uge i træk i semifinalen i double.

I fredagens kvartfinale i single skal Emilie møde 2. seedede Seone Mendez (AUS), der er no. 32 på ranglisten, hvilket er 36 foran Emilie.

Forrige artikelJuniorGPS: U12 Farum, U14 Skovbakken, U16-18 i KB 20-22. marts
Næste artikelCollege Tennis: Søren Hess-Olesen begejstrer i USA
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.