Emilie Francati tabte i 3. sæt til 1. seedede, som hun derefter tabte sammen med i semifinalen i double

Den danske deltagelse ved Grade 1 turneringen Banana Bowl, Brazil SÃO JOSÉ DOS CAMPOS sluttede fredag, hvor Emilie Francati efter 3-sæts sejre i både 2. runde og 1/8-finalen selv blev besejret i 3. sæt, da hun i kvartfinalen tabte til 1. seedede Usue Maitane Arconada (USA), der er no. 34 på ranglisten.

Kampens forløb mindede om 1/8-finalen, hvor Emilie tabte 1. sæt 2-6, men herefter vandt 2. sæt i tiebreak, og 3. sæt 6-0.
I kvartfinalen var det blot den omvendte situation, da Emilie vandt 1. sæt 6-2 og tabte 2. sæt 3-7 i tiebreak, hvorefter hun selv prøvede at få æg, og den 1. seedede amerikaner vandt således 2-6, 7-6(3), 6-0.

Efterfølgende spillede de sammen i semifinalen i double, hvor de blev besejret af 4. seedede Jaqueline Adia Christian (ROU)/Maia Lumsden (GBR) 6-3, 7-5.

En god start på grus-sæsonen for både Emilie og Benjamin Hannestad, som fik nogle gode sejre, inden de blev besejret af 1. seedede, som de begge fik presset ud i 3 sæt.
Dermed fik de bevist, at de kan spille med blandt de bedste, hvilket kan give tro på et godt resultat ved årets næste Grand Slam i Frankrig.

I næste uge er både Emilie og Benjamin tilmeldt Grade A turneringen Campeonato Internacional Juvenil de Tenis de Porto Alegre i Brasilien.

Forrige artikelTV kampe: Indian Wells fredag WTA R64 øverst, ATP R128 nederst
Næste artikelTV Kampe: Indian Wells lørdag aften med Caroline og nat med Djokovic og Bouchard
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.