Emilie Francati tabte i 3. sæt til 1. seedede, som hun derefter tabte sammen med i semifinalen i double

Den danske deltagelse ved Grade 1 turneringen Banana Bowl, Brazil SÃO JOSÉ DOS CAMPOS sluttede fredag, hvor Emilie Francati efter 3-sæts sejre i både 2. runde og 1/8-finalen selv blev besejret i 3. sæt, da hun i kvartfinalen tabte til 1. seedede Usue Maitane Arconada (USA), der er no. 34 på ranglisten.

Kampens forløb mindede om 1/8-finalen, hvor Emilie tabte 1. sæt 2-6, men herefter vandt 2. sæt i tiebreak, og 3. sæt 6-0.
I kvartfinalen var det blot den omvendte situation, da Emilie vandt 1. sæt 6-2 og tabte 2. sæt 3-7 i tiebreak, hvorefter hun selv prøvede at få æg, og den 1. seedede amerikaner vandt således 2-6, 7-6(3), 6-0.

Efterfølgende spillede de sammen i semifinalen i double, hvor de blev besejret af 4. seedede Jaqueline Adia Christian (ROU)/Maia Lumsden (GBR) 6-3, 7-5.

En god start på grus-sæsonen for både Emilie og Benjamin Hannestad, som fik nogle gode sejre, inden de blev besejret af 1. seedede, som de begge fik presset ud i 3 sæt.
Dermed fik de bevist, at de kan spille med blandt de bedste, hvilket kan give tro på et godt resultat ved årets næste Grand Slam i Frankrig.

I næste uge er både Emilie og Benjamin tilmeldt Grade A turneringen Campeonato Internacional Juvenil de Tenis de Porto Alegre i Brasilien.

Forrige artikelTV kampe: Indian Wells fredag WTA R64 øverst, ATP R128 nederst
Næste artikelTV Kampe: Indian Wells lørdag aften med Caroline og nat med Djokovic og Bouchard
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.