Det går godt for Simon Friis Søndergaard og Oscar René Jeppesen i kvalifikationen til $10.000 future turneringen i Antalya, Tyrkiet. Og det selvom Oscar tabte. Det vender vi lige tilbage til.

Simon Friis Søndergaard mødte Scott Browne, Australien og på papiret skulle de være ret jævnbyrdige. Men Simon fortæller fra Tyrkiet:

[quote_box_center]Jeg vandt i dag min anden runde kval 62 61, mod en spiler jeg var klart overlegen fra start. Kender ikke navnet på min modstander i morgen, men føler jeg har gode chancer hvis jeg går ind og spiller mit aggressive spil og sætter mig på ham fra start.[/quote_box_center]

Oscar René Jeppesen mødte 5. seedede Jonathan Mridha, Sverige. Selvom Oscar tabte med 1-6,4-6, så var Oscar ved godt mod bagefter kampen. Han fortæller at servepartierne var meget lige kampen igennem, selv i første sæt hvor Oscar taber sættet 1-6. I andet sæt havde han muligheden for at bryde til 5-3. Det gik ikke sådan, men Oscar kommer med en dejlig positiv kommentar til TennisAvisen:

[quote_box_center]Det var en tæt match, som kunne have set anderledes ud hvis jeg havde fået 5-3.
Men en god kamp og noget at bygge videre på for mig…[/quote_box_center]

Både Simon og Oscar fortsætter i de næste uger i futures i Tyrkiet og alt tyder på at de får selskab i næste uge af Thomas Schwencke Lindqvist.

Forrige artikelDansk Tennis Forbund skal have ny formand
Næste artikelKB Cup JuniorGPS: Olga Helmi og August Holmgren finale-vindere
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.