Peter Foersom, Thomas Schwencke Lindqvist og Christian Sigsgaard videre til 2. runde i kval, hvor Frederik Ørvad var med i 1. sæt. Kasper Elsvad skadet

For 2. uge i træk deltager flere danske spillere i en $10.000 turnering i Antalya, Tyrkiet. Dog har der været en smule udskiftning, idet Christian Sigsgaard efter reserve-tjansen ved Davis Cup mod Spanien har sluttet sig til den danske trup.
Til gengæld er hverken Simon Friis Søndergaard, som nåede længst med en plads i kvartfinalen, eller Johannes Ingildsen og August Holmgren med i denne uge.

Philip Ørnø er ligesom i sidste uge direkte i hoved-turneringen, mens de øvrige danske deltagere i herresingle har spillet 1. runde i kvalifikationen.

Frederik Ørvad (øverst) fik i sidste uge fremtvunget et 3. sæt i 1. runde, og han var også tæt på sæt-gevinst, da han i 1. runde af denne uges kvalifikation tabte 6-7(3), 2-6 til Robert Galloway (USA), som i sidste uge sendte Kasper Elsvad ud i 2. runde i hovedturneringen.

Tennisspilleren Kasper Elsvad
Foto: Sportsfotograf.com

Kaper (billedet herover) var mindre heldig, da han i 1. runde af kvalifikationen mødte Thomas Schwencke Lindqvist, som vandt 1. sæt 6-4 og ved stillingen 2-2 i 2. sæt måtte Kasper trække sig med en skade.
Thomas møder netop Robert Galloway i 2. kval-runde, hvor han skal forsøge at hævne de 2 førnævnte nederlag.

Peter Foersom fik ligesom i sidste uge en god start, da han i 1. kval-runde vandt 6-1, 6-4 over 15-årige Omer Berk Gorgun (TUR).
I kval-finalen møder han 1. seedede (1527) Joshua Luck (RSA), og forhåbentlig har Peter mere “luck” end i sidste uge, hvor han tabte til sin landsmand Johannes Ingildsen.

Christian Sigsgaard er ligeledes sikkert videre til kval-finalen efter sejr over Edward Harwood (GBR) 6-1, 6-2.
Her møder han Axel Holm (SWE), som vandt over Sebastian Grau (GER) 6-2, 6-3.

I damesingle spiller Martine Ditlev kvalfinale mandag mod Natalie Kallmunzerova (CZE), mens både Julie Noe og Emilie Francati er direkte i hovedturneringen.
Martine kan sikre sig en placering på WTA-ranglisten, hvis det lykkes at vinde både kvalfinalen og derefter 1. runde i hovedturneringen, da hun i så fald har optjent point i 3 forskellige turneringer.

 

Forrige artikelITF Albuquerque: Boserup tabte semi mod tidligere top-spiller
Næste artikelITF Laguna Nigel: Benneweis sluttede efter 3 forestillinger
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.