Selvom vi er inde i december måned og 2015-sæsonen er overstået for langt de fleste, er der stadig danske spillere i aktion i ITF-turneringer.
En af disse er Julie Noe, som tirsdag spillede 1. runde ved GD Tennis Womens’s 10000$ i Antalya, Tyrkiet, hvor hun har KB-træner Ondrej Kralik med som coach.

Julia fik en god start på turneringen, da hun i overbevisende stil vandt 6-0, 6-2 over Doga Selen T. Takunyaci (TUR), der ligesom Julia ligger udenfor top 1000 på WTA-ranglisten, hvor Julia med sejren optjener yderligere et point, og hun har dermed 6 point.

I næste runde bliver modstanderen 4. seedede (395) Ekaterine Gorgodze (GEO), som for 2 uger siden vandt i finalen over russiske Elena Rybakina i en tilsvarende turnering i Antalya, hvor der fortsat er afviklet både trænerseminar og turneringer, selvom russerne er utilfredse med nedskydningen af et af deres fly forleden.

I sidste uge blev dog af sikkerhedsmæssige årsager aflyst en planlagt tur med Euroelite Tennis, hvor flere danske U12-spillere skulle have været med, hvilket er omtalt på Euroelites facebook herunder

27 November: Skåne, SwedenThe BAD NEWS first: Because of Security concerns in the area, I had to make the tough…

Opslået af Euroelite Tennis på 27. november 2015

Forrige artikelITF Santiago: Hannestad slår All-American spiller i kvalfinale
Næste artikelITF Santiago: Hannestad “heldig vinder” mod “lucky loser”
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.